Postări populare

marți, 12 iunie 2012

CE VOI FACE DE-ACUM INAINTE [2]

              Pe acelasi fluturas al domnului primar al localitatii Lipova era din partea USL-ului si domnul DRAGOS BENEA candidat la functia de presedinte al consiliului judetean care ne chema sa-l votam cu trei lucruri [dupa parerea mea realizabile prin 2040],asa ca  le vom posta sa nu care cumva sa uitam de ele.
              Ce voi face de-acum inainte:
              1.Voi sustine dezvoltarea retelei de alimentare cu apa si canalizare la nivelul intregii comune[asta e cea mai mare aberatie,dar sa-i dam crezare ca e de la oras si nu stie cum se scurge rahatul si pentru asta ne chioraste cu alimentare cu apa rece ca cea facuta inainte s-a incalzit pe coloana si nu-l poate impinge la vale]Iar acum il intreb,daca face reteaua de canalizare unde epureaza cacatul sau il da direct la cleanul de pe paraul Lipova.
              2.Voi sustine dezvoltarea unui sistem coerent si complementar pentru asistenta medicala primara in mediul rural-infiintare de farmacii;centre de permanenta[luam de la puctul 1.rahat cu apa rece].
              3.Voi amenaja statiile publice aferente traseelor judetene de transport[e singurul lucru care se poate face intr-un mandat de patru ani].
              Domnule Benea dumneavoastra chiar ati crezut minciunile astea cand le-ati scris?Eu oricum va urez succes la indeplinirea lor,iar daca vedeti ca nu reusiti apelati la zana FMI sa va dea ceva bani ca oricum o sa aveti nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu