Postări populare

duminică, 25 august 2013

DRUMUL JUDETEAN IN BEZNA BATATURA CU LUMINA

         Aceste doua imagini sunt captate in satul in care locuiesc adicalea in Valea Hogei satul care de anul trecut si pana acum a avut cu micile defectiuni de rigoare iluminat public non stop.
          Acuma sa nu credeti ca in imaginea de jos este becul aprins de la iluminatul public nu este becul care se aprinde cu telecomanda de la televizor si consuma curent din reteaua casnica si care prin bunavointa proprietarului care nu poate sa doarma decat cu lumina aprinsa pentru ca ii este frica de Bau-Bau il plateste cu banii incasati de la prostime.Dar asta e alta treaba pe care o sa o rezolv cu baietii de la Eon acum o sa incerc sa lamuresc                                                                                           treaba cu iluminatul public care se pare ca
e taiat de la guvern deoarece cica si primaria Lipova ar fi semnat acea petitie catre Victoras.
           Oricum eu sper sa nu fie vorba despre asta cu guvernul deoarece nu prea cred ca seful Lipovei ar avea curajul sa faca asemenea prostie el fiind invatat sa se traga doar in barcile care au culuarul de start cel mai bun ci sa fie doar o defectiune tehnica pe care o poate rezolva electricianul de serviciu al comunei nu de alta dar sunt persoane care au de lucru noaptea si sa nu care cumva sa se impiedice pe drumul judetean de vreun dintrala cu mot.
           Asa ca totusi sunt multumit pentru ca la intuneric vad mai bine cand se apropie masina cu girofaruri si incep sa gandesc oare pe care o duce sa nasca,pe care il salta sau cui ii mai da foc pentru ca de acum incep si razbunarile si parca vad ca vor fi si stransuri incendiate.
           Oricum traim cu speranta ca suntem un sat european si cat de curand vor disparea toate aceste probleme minore pentru cei ce traiesc in Europa dar majore pentru prostimea din Romania care indiferent ce incerci sa le spui ei o tin pe a lor si nu stiu sa spuna decat atat,,sunt vremuri grele dar e bine asa cum este,,
           Semneaza,
                           Luminita de la capatul satului.

sâmbătă, 24 august 2013

PONTA SI CELE O SUTA DE MII DE LOCURI DE MUNCA

             In cazul in care credeti ca cei de la USL v-au mintit in campania electorala cand au venit cu asemenea promisiune ei bine nu stimati alegatori de pe meleagurile Lipovei domnul prim ministru isi respecta tot timpul promisiunile si drept urmare pentru cine se incadreaza in enuntul  de mai sus nu va ramane decat sa puneti mana pe telefon si aveti serviciul asigurat numai ca tin sa va anunt ca la celalalt telefon nu raspunde domnul Ponta pentru ca el e ocupat sa duca tarisoara asta in neant.
             Asadar pentru cine este disponibil sa-si puna salele la bataie eu va sfatuiesc sa sunati dar numai daca aveti credit pe telefon deoarece nu se primesc apeluri cu  taxa inversa si numai dupa ce in prealabil va faceti si un control medical.Mentionez faptul ca oferta e valabila numai pentru cei ce pot dovedii ca au votat cu USL.
             Semneaza,
                             Locul de munca.

TOMBERONUL PLIMBARET

         Nu stiu cum se face dar fiecare muta tomberoanele dupa cum le e cheful si asta datorita faptului ca cei din consiliul local nu au reusit si ei de un an de zile sa ne spuna si noua care sunt locatiile acestor tomberoana,asa ca daca cumva iti pute la nas asa ceva si ai norocul sa ai si pile le C.L. scapi imediat de putoare.
         Drept pentru care stimati alesi ai comunei Lipova tin sa va anunt pe aceasta cale ca daca da dracului cumva si cand vine masina de gunoi nu se baga sa-l scoata de acolo o sa va treziti cu tomberonul direct in mijlocul drumului judetean deoarece vad ca e la moda ca fiecare sa-l plimbe asa cum plimba tiganu ursu.
        Si inca ceva daca dumneavoastra credeti ca e corect ca un tomberon sa stea la mai putin de 10 metri de o locuinta va inselati amarnic iar pentru acest fapt nu numai ca o fac pe prostul dar o sa anunt si protectia mediului sa vad si eu care si cum are dreptate.
         Semneaza,
                           Tomberonul full options.

vineri, 23 august 2013

BATAIA E RUPTA DIN RAI


Boschetari batuti salbatic de fete sexy, in filme postate pe un site erotic! VEZI VIDEO         

             Circula niste vorbe ca oamenii gospodari isi protejeaza investitiile agricole exact ca pe timpuri cand niste oameni de pe la noi din comuna ca sa scape de suturi in fund ocoleau podul de la Corduneanu(nu va suparati ca am pomenit acest nume dar asa e vorba de la inaintasii nostrii).
           Si ca sa fiu in asentimentul tuturor as dori sa va amintesc ca exista si alte modalitati de a se stopa furturile nu neaparat cu procese verbale vinete atribuite acelor persoane.Acum o sa ziceti bine ba Railene pe tine te doare la bascheti ca tu nu ai ogoare si pe tine nu te fura dar daca ar fi sa te fure cum ai reactiona.Drept pentru care o sa va raspund in felul urmator,se spune din mos stramosi ca bataia e rupta din Rai ceea ce este adevarat dar si mai adevarat este ca lipsa si neglijenta organelor incepand de la revolutie incoace a dus la acest aspect din ziua de azi.Mostenirea de la Gogoloi incoace cand cei ce au infiintat comunismul au reusit sa transmita din generatie in generatie ca cei al lor e a lor si ce ia gospodarului e tot a lor duce la completarea avutului personal cu recoltele altora.
           Dar ca sa faci hotul sa nu mai fure ar fi trebuit ca in locul bataii sa-i inhamati voi pe hoti la caruta si sa-i fi purtat nitel prin comuna asa cum pe  timpuri hotii erau purtati cu godacul atarnand de gat si asta deoarece la nervi prin  lovire risti sa-i dai una in numele Tatalui si sa faci puscarie pentru un hot.
           Asa ca dragi hoti tin sa va anunt pe aceasta cale ca daca mai sunteti pusi pe furtisaguri pe meleagurile altora eu unul nu va vad bine deloc pentru ca oamenii gospodari au inceput sa-si apere dreptul de propietate cum poate si cu ce are la indemana.
           Semneaza,
                           Ali Baba(dar fara hoti)
            P.S.Imaginea e preluata de pe net.

marți, 13 august 2013

LAUDAROSUL

Incarcator     Azi pe seara neavand ce face vopseam si eu un gard asa in dorul lelei cand aud un huruit de tractor cu acceleratia la podea venind dinspre Lipova dar la cat eram de ocupat nu prea am dat importanta decat atunci cand a incetinit in dreptul meu si nenea de la colac imi zice asa pe un ton cu aroma de Bachus,bai Lica vezi ca mi-am schimbat tractorul,asta asa ca si cum el s-ar lauda ca vezi nene schimba tractoarele cum schimb eu sosetele.
           Asta e cine are tot are dar ce-mi doresc eu de la laudaros e ca macar cu acest tractoras sa nu mai faca prostiile pe care le-a facut cu celelalte nu de alta dar la cum arata tractorul se pare ca are ceva caiuti sub capota si din cate stiu eu sunt cam greu de stapanit cand esti treaz dapai cand moleculele lui Bachus sunt in teoaga.
           Asa ca domnule nu m-ai am decat o rugaminte la matale cand iesi pe drumul judetean cu tractorasul poate iti pui si actele in buzunarul de la cur si lasi moleculele lui Bachus acasa nu de alta dar sa sti ca daca vine achipajul de circulatie de la judet s-ar putea sa te alegi cu un dosar penal de nici popa nu ti-l poate sterge,asta asa ca un sfat nu ca o amenintare ca de facut un lucru rau tot prostul se pricepe sa-l faca iar eu nu prea intru in aceasta categorie.
          Drept pentru care eu iti urez vant din pupa si apa din belsug pe ogoare pentru ca vine campania de toamna si trebuie sa ne apucam de arat si semanat ca sa avem si ce manca la anul.
           Semneaza,
                           Aviatorul din brazda.
           P.S.In fotografia de la cealalta postare nu esti tu este luata de pe net,ca la ce asfalt e sub tractor noi nu o sa avem in comuna nici daca iese Cacarau presedinte.

joi, 8 august 2013

NOUL COD RUTIER

     Incepand de azi intra in vigoare noile modificari din codul rutier care preved ca toti cei ce conduc mopede sau biciclete sa nu le conduca sub influenta bauturilor alcoolice dar nici sa transporte pe cadru sau in carca persoane cu licoarea lui Bachus in teoaga.
         Tot in acest cod se specifica ca pe toate drumurile judetene,nationale si care dracului or mai fi ca cei ce se suie la volanul unui tractor trebuie neaparat sa detina un permis de conducere cu urmatoarele categorii: B,BE,C,CE si nu acea adeverinta de aviator in brazda eliberata de nu stiu ce comisie.Culmea CODUL RUTIER se refera si la consumul de alcool a celui de la volanul unui asemenea utilaj care este interzis cu desavarsire pentru toti conducatorii de utilaje.
         Insa ce sa vezi prin unele comune unde idilii sunt mari si tari si care au si neamuri cu asemenea utilaje uita sa-i anunte ca pe drumurile judetene se respecta codul rutier iar daca din greseala unul face cate o greseala il mai scoate si basma curata si apropo de obicei greselile le face cand Bachus isi baga moleculele de alcool in teoaga respectivului.
         Aceste randuri sunt scrise deoarece presimt ca pana la urma se va produce o nenorocire si atunci bocetele vor fi inutile.
         Semneaza,
                          Futurologul de serviciu.