Postări populare

vineri, 19 iunie 2015

AZI MERGEM LA VALEA HOGEI

                   Va aduceti aminte de reclama facuta pentru REGIO in care marele nostru actor Victor Rebengiuc ne invita sa mergem cu el prin tara la toate punctele de lucru din proiectul REGIO.
                   Ar fi ajuns si pe meleagurile unde locuiesc eu daca domnul Victor Viorel Ponta ar fi iesit presedintele Romanie dar cum nu a fost sa fie toate s-au dus pe apa sambetei numai ca ce sa vezi odata cu trecerea liberalilor din comuna mea la pesedei domnul Dragnea ala care a ramas fara secretara ca i-o fura Sova a scapat ceva printre picaturi si tradatorilor liberali ca sa se dea mari si ei in 2016 ca au realizat ceva in mandatul lor chiar daca apa curenta si canalizarea promisa in campania elctorala trecuta ramane numai la faza scolara.
                   Cu astea scrise si cu iscusinta de care a dat dovada primarul prin punerea pancartei la locul cu pricina le spun inca odata prostilor care nu ma credeau ca e cam asa cum zic eu si nu cum se lauda ei.
                  Semneaza,
                                    SEREI.
                  PS.Domnule primar daca alocati niste bani ca sa mutam bustul lui Gheorghe Vranceanu din nou in curtea scolii si aprobati si de o troita inchinata dascalilor care au predat in comuna noastra tot in incinta spatiului scolii va dau cuvantul meu de onoare ca daca candidati si in 2016 la functia de primar va votez.

duminică, 7 iunie 2015

DA PONEIUL CAND IL TRECI IN DECLARATIA DE AVERE?

                    Adevarul e ca am ramas surprins cand am vazut asa ceva in curtea primarului nu de alta dar il credeam mai extravagand in chestii din astea asa macar daca era si el in trend cu alti primari pe ale caror tarlale de pe langa casa zburda nestingherite caprioare,defileaza pauni sau le da desteptarea cocosii de munte.
                   Dar asta e,atata timp cat ai o gasca de nepoti si o multime de finuti la care nu te poti astepta sa vina in vizita pe nepusa masa ci doar pe baza de preselectie ce ti-ai zis matale ba daca tot vin parinti la o piftie si-un pahar de cico pe la mine de ce sa nu se distreze si aia mici calarind ceva ca daca as fi luat un animal de companie asa cum mi se spune in cercurile restranse ar fi facut alergie la rosu si cine stie pe cine fugarea prin ograda.
                   Eu unul nu am nimic impotriva cu acest lucru deoarece si aia mici trebuie sa se distreze cu ceva cand merg la unchiu sau la nanu dar domnule te rog sa-l treci in declaratia de avere pe 2015 langa vila,Rover si ce mai detii matale pe pereti,prin pereti sau in saltele sau daca nu fa si tu ce a facut Ponta azi si posteaza macar facturile cu care ai construit acel cuibusor de nebunii poate asa vede si pulimea ce ai futut pardon putut agonisi mataluta in ultimul cincinal.
                   Semneaza,
                                   Taurul comunal.
                   PS.Daca vrei sa-ti personalizezi vreodata seau de calarie a poneiului poti apela la mine pentru ca mi-am permis sa-mi cumpar si aparatura necesara pentru asa ceva chiar daca am facut un sacrificiu platind si impozitul.

miercuri, 3 iunie 2015

PENTRU PROSTI

                   Nu am gasit alt cuvant pentru cei ce saliveaza in preajma Preapupatului si va rog aici nu toata lumea se incadreaza ci numai cei ce se si simt asta asa sa nu se creada ca ii bag pe toti la un loc in oala cu laturi.Nu,doar cateva persoane care nu mai pot de grija mea si trebuiau sa ma informeze ca alesul lor primarul Baciu face nitica reparatie capitala la scoala gimnaziala Gheorghe Vranceanu din Valea Hogei nestiind ca de fapt alta e situatia si atunci a trebuit sa le aduc apelativul de prosti.
                  Si ca sa vada ca sunt documentat am sa le scriu prostilor ceea ce trebuia scris pe o pancarta la santierul de mai sus pancarta cu inscriptia REGIO si asta pentru ca scoala se renoveaza prin acest program.La aceasta confuzie s-a ajuns si datorita faptului ca imediat dupa esecul lui Ponta in alegerile presidentiale a ramas fara loc de munca si marele nostru actor Victor Rebengiuc cel ce ne informa cu toate locatiile unde o sa fie implementat programul drept pentru care o sa va transcriu si ce am gasit pe pagina de internet de la REGIO.
                  Axa 3 Masura 4
                  Data inceperii 29.10.2014 cu finalizare in 12 luni
                  Scoala Gimnaziala Gheorghe Vranceanu Valea Hogei
                  Localitate Lipova
                  Judetul Bacau
                  Beneficiar comuna Lipova
                  Valoare totala 611.711,96
                  Valoare POR 536.455,77
                  Stadiu proiect-contract
                  Proiecte REGIO Nord-Est.
                  Deci tovarasi pupincuristi la Preapupatul inainte de a afirma ceva documentati-va ca altfel cadeti de cacat mai ceva decat sunteti
                  Si cu astea spuse eu va urez multa sanatate si daca chiar nu credeti ce am scris eu mergeti la Preapupatul si cereti si de la el explicatii ca sa nu duceti lumea in eroare cu afirmatiile voastre.
                  Semneaza,
                                   Cititorul in stele.
                  PS.Domnule primar aduceti la cunostinta firmelor care lucreaza in comuna pe care o conduceti ca fiecare punct de lucru trebuie dotat cu pancarte care sa informeze lumea ce se executa nu de alta dar nu vreau sa te trec in categoria celor din titlu.