Postări populare

duminică, 19 iulie 2015

INTERVIUL DE DUMINICA

                 -Buna ziua si va multumesc ca ati avut amabilitatea sa-mi acordati acest interviu doamna Skoda si totodata sa va dau si dreptul la replica asa cum v-am promis.
                 -Buna ziua domnule SeReI si cu aceasta ocazie mi-as dori sa ne tutuim ca sa scapam de aceasta inhibitie protocolara ca pana la urma urmei sunt si mai mica in varsta si nici nu prea sunt scolita sunt doar o simpla angajata a unei primarii care face tot posibilul ca seful sa fie multumit.
                 -Ei daca tot am stabilit ca ne putem tutuii o sa-ti pun prima intrebare Octavia si aceasta ar fi din enuntul tau ca vrei cu tot dinadinsul sa fi pe placul sefului,ti-a cerut vreodata seful sa faci sex cu el ca de nu te da afara?
                 -Bai SeReI hai ca te intreci cu masura ce crezi ca daca ti-am permis sa ne tutuim iti permit sa-mi pui si intrebari din aste pornoase i-a vezi ca daca scot levierul iti dau in numele Tatalui de nici preotul paroh nu are ce-ti face.
                 -Te rog sa ma scuzi Octavia dar nu stiam ca esti asa de pudica si drept urmare iti voi adresa o intrebare la obiect,Cum ai ajuns sa te accidentezi de ai necesitat atatea zile de spitalizare pardon de service.
                 -Intai si intai trebuie sa-ti spun ca nu eu am fost de vina ce sa fac da ca soferul e prost si a incurcat pedalele in loc sa franeze a accelerat,normal ca i-am tras un sut celeilelte.
                -Si cine era soferul,seful tau direct.
                -Hai ca iar esti nesimtit de cand iti permiti tu sa ma intrebi pe mine cine ma tamponeaza vezi poate iti dau la gioale cu bara de directie pe care mi-a schimbat-o data trecuta cand m-a intins peste santul din Lipova.
                -Pai nu Octavia eu doar te-am intrebat asa intr-o doara pentru ca nesimtitul a plecat de la locul cu pricina si stiu ca seful tau este o persoana responsabila care daca greseste isi asuma greseala si plateste.
                -Hai ca sa o lamurim,decizia de a pleca de la locul faptei eu am luat-o pentru ca imi sifonasem caroseria si nu puteam sa dau ochii cu suratele mele si doi la mana tu ai spus-o ca nici cele mai crunte torturi ale DNA-ului nu pot scoate de la mine ceva care sa-l compromita pe seful meu asa ca hai basti si treci la urmatoarea intrebare ca e duminica si vreau sa ies si eu la o plimbare.
               -Pai cu cine sa iesi ca sefu e la mare cu nevasta si nepotu cine sa te scoata pe tine la o plimbare dar te rog frumos uite iti dau de-un plin de ulei din impozitul pe care l-am platit si raspundem la inca o intrebare.
              -Bai da tu ti-ai platit impozitul la zi,ba da prost mai esti pai daca sefu aduna cu executorul toate amenzile din comuna care nu sunt achitate nu numai ca-mi facea RK dar imi dadea cardul si imi trageam o tunare de chicau in cur toate suratele ce tu chiar crezi ca nu sunt invidioasa pe aia a lui subordonatu,aha nu ai tu par sub brat cata invidie am eu pe aia cand merge la service.
              -Da de ce Octavio?
              -Ei hai ca nu e treaba ta asta e paruiala intre femei si nu ma las pana nu o capacesc si hai treci la alta intrebare ca la ce caldura e afara mi se incing bujiile si cine stie ce nazbatii o sa fac.
             -Bine uite asta e ultima intrebare,cine ti-a platit spitalizarea pardon service-ul.
             -Nu ca tu esti si capos pai bine bai SeReI tu crezi ca eu borasc din casa asa cum e ala de-ti trimite tie mesaje pai daca-l prinde sefu mi-l calca in picioare ca doar sti ca e alergic la turnatori de cand i-ai publict hartia prin care ai dovedit ca a fost turnator la securitate si cu asta gata am terminat cu tine pe azi nu inainte de a nu clarifica un singur lucru asta asa ca sa-ti arat ca sunt o doamna unu nu era sefu la volan,doi eu singura am hotarat ca e bine sa parasim locul accidentului,trei nu te f**e pe tine grija cu ce bani mi s-au platit reparatiile,patru da sunt invidioasa pe aia care e sefa la W.ca isi petrece noptile cu sefu si cinci,de acum incolo pentru ca imi esti simpatic voi acorda in fiecare duminica cate un interviu blogului De pe la taranoaia numai asa de-al dracului ca sa-i arat sefului ca nu ma f**e el cum vrea si o duce pe aia la mare care consuma doua galeti la suta de kilometri si cu astea hai pa ca doar nu or intrat duminicile in sac
             -Oricum eu iti urez o duminica frumoasa Octavia si ramane decat sa ne povestesti noi intamplari despre seful tau saptamana viitoare asta daca nu vine cu ditamai pulanul de la mare si te freaca de-ti merg fulgii prin parcarea primariei pentru interviul dat azi.
                    De pe la taranoaia va ureaza o duminica placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu