Postări populare

duminică, 27 decembrie 2015

PIERDUT CAPRA,O DECLAR NULA.

              Daca anul trecut capra Lipovei si-a permis luxul de a juca pe prispa primariei din Vaslui si sa bea spirt medicinal pe la toate birturile de pe bulevardul principal anul acesta datorita valului de caldura care s-a abatut si pe meleagurile Lipovei ce sa vezi,urata dracului a prins raie si nu a putut nici macar sa iasa pana la primaria din comuna daramite sa ajunga sa bata bulevardurile Bacaului.
             Totul ar fi decurs normal numai ca in momentul cand am ajuns la primarie sa cer bani pentru tratamentul caprei seriful ala care taie si spanzura deasupra capului cu doua sabii de harap a zis clar si raspicat cu subiect si predicat ca el in conturi la geanta camarasului nu are un leut ca i-a investit in iluminatul de Craciun si de unde sa de-a el bani si pentru tratamentul caprei ca tipa care are islazurile concesionate nu a dat nimic la geanta anul asta iar banii de la APIA pentru islazul de la Gura Lupoaiei nu au venit ca e softul stricat si singura indrumare a fost catre felcerul de se prinse la capra sa-i cante ala niste descantece poate poate o sa scape.
             Si uite-asa plecai de la primarie cu speranta ca poate daca harapul nu e cu bagare de seama oi putea schimba capra din batatura mea cu una de-a lui din card dar ce sa vezi ca hulita dracului cum auzi de planul meu o zbughii peste gard si dusa a fost asa ca nu-mi ramane decat sa va anunt ca daca vedeti pe drum o capra razaseasca plina de raie sa o pastrati sanatosi ca mie oricum nu-mi trebuie ca hulita dracului e si starpa pe deasupra.
             Semneaza,
                              Jidanul vesel.
              PS.Domn primar daca vin uratorii cu buhaiul primiti?

marți, 22 decembrie 2015

CONSTELATIA DE CINCI STELE CU LUCEAFARUL BACIU IN ZONA CREPUSCULARA.


  1.           In judetul Bacau doar cinci primari se pot lauda cu cinci mandate cat cinci cincinale de-ale lui nea Plumbuitul printre care si turnatorul onorific la securitate tovarasul fara grade pe trese Baciu Costel primarul comunei Lipova una dintre cele mai sarace comune ale judetului Bacau.Nu am putut sa nu scriu dupa ce am citit cat de onorat e primarul pentru trofeul obtinut pentru putinele realizari pe care cu chiu cu vai a reusit sa le faca pentru comunitate.Pai cred si eu tovarase turnator sef ca nu te poti mandri daca dumitale ai avut drept scop realizarea viloiului in care stai sa strangi din buci ca sa-ti cumperi Rover si ponei sa treci trei sferturi din avere pe toate neamurile sa ne traiesti pentru juma de comuna de fini si finuleti si nu in ultimul rand asa cum spuneai si matale acolo pe podium la microfon ti-ai dedicat toata energia sa fi credincios doar celor care stiu sa te perie de la foarte bine in sus.
  2.            Domnule primar tin sa te anunt pe aceasta cale ca da in ultimul an faci ce trebuia sa faci in primul an de mandat daca erai cum era si normal din neam de gospodar dar asa imi pare rau pentru dumitale indiferent cu ce argumenta ai sa vi daca ai sa vi dar cum te stiu o sa citesti sau o sa-ti citeasca slugile iar tu o sa injuri pe infundate si o sa-ti musti buza de jos de draci pentru ca nu o sa poti sa justifici niciodata cum pula mea ai putut sa faci asa afaceri cu Budala si iti aduc aminte de asta pentru ca la un moment dat buboiul o sa explodeze si o sa justifici si ultimul banut asa cum o sa justifici si bomba cu islazurile comunale plus fondul forestier pe care il administrezi dupa placul tau.
  3.            Si sa sti ca de mancat acei cetateni de care spui matale ca au probleme sociale au ce manca si inca mananca cat de cat dar ce imi place la ei e ca nu mananca si cacat asa cum mananca gasca matale si cu astea spuse eu unul iti urez inca un mandat usor ca daca nu intra unul apropiat care sa-ti spele hartiile in continuare mi se pare ca o sa fi nevoit sa-ti cumperi cateva zeci de topuri de hartie de scris ca la DNA e criza de cand cu turnatoriile fortate.                          Semneaza,                                                                                                                                                         SeReI.                                                                                                                        PS.Ca tot suntem in preajma sarbatorilor de iarna iti urez La multi ani!cu executare.

         

luni, 21 decembrie 2015

DOUA PAIE LA TREI MAGARI

                   Acu daca cineva se supara sa ne fie cu iertare dar asa era problema la matematica si daca problema e problema trebuie rezolvata nu-i asa domnule primar,drept pentru care imi permit sa ma apuc sa socotesc acele posturi de prin primarie care abia abia se intregesc la unii cu tot cu orele parcurse pe facebook in timpul programului ca sa vada ce mai posteaza ala de la Hogea iar la altii se fac de o norma si jumatate ca la CAP numai sa lase liber locul de sofer pe al doilea microbuz scolar,fara sa pun in calcul pe unu care are norma intreaga dar lucreaza aproape jumatate.
                    Asa ca domnule primar fa si matale in asa fel si pune dracului la dispozitia oricarui cetetean acolo pe pagina primariei toate posturile pe care iti permiti sa le scoti la concurs nu ca as fi fan dar lumea te vorbeste pe la spate iar in momentul cand ai sa pici o sa rada de tine asa cum radeau de cel cu godacul de gat acu ceva vreme in urma si e pacat mai ales acum cand statul va pricopseste si cu pensie speciala pentru doseala.
                    Semneaza,
                                     SeReI.
                    PS.Domnule primar daca te-a pus dracu sa faci o invarteala cu RusTrans ai belit-o toata cap coada ca tovarasul e turnator principal la DNA.