Postări populare

marți, 22 decembrie 2015

CONSTELATIA DE CINCI STELE CU LUCEAFARUL BACIU IN ZONA CREPUSCULARA.


  1.           In judetul Bacau doar cinci primari se pot lauda cu cinci mandate cat cinci cincinale de-ale lui nea Plumbuitul printre care si turnatorul onorific la securitate tovarasul fara grade pe trese Baciu Costel primarul comunei Lipova una dintre cele mai sarace comune ale judetului Bacau.Nu am putut sa nu scriu dupa ce am citit cat de onorat e primarul pentru trofeul obtinut pentru putinele realizari pe care cu chiu cu vai a reusit sa le faca pentru comunitate.Pai cred si eu tovarase turnator sef ca nu te poti mandri daca dumitale ai avut drept scop realizarea viloiului in care stai sa strangi din buci ca sa-ti cumperi Rover si ponei sa treci trei sferturi din avere pe toate neamurile sa ne traiesti pentru juma de comuna de fini si finuleti si nu in ultimul rand asa cum spuneai si matale acolo pe podium la microfon ti-ai dedicat toata energia sa fi credincios doar celor care stiu sa te perie de la foarte bine in sus.
  2.            Domnule primar tin sa te anunt pe aceasta cale ca da in ultimul an faci ce trebuia sa faci in primul an de mandat daca erai cum era si normal din neam de gospodar dar asa imi pare rau pentru dumitale indiferent cu ce argumenta ai sa vi daca ai sa vi dar cum te stiu o sa citesti sau o sa-ti citeasca slugile iar tu o sa injuri pe infundate si o sa-ti musti buza de jos de draci pentru ca nu o sa poti sa justifici niciodata cum pula mea ai putut sa faci asa afaceri cu Budala si iti aduc aminte de asta pentru ca la un moment dat buboiul o sa explodeze si o sa justifici si ultimul banut asa cum o sa justifici si bomba cu islazurile comunale plus fondul forestier pe care il administrezi dupa placul tau.
  3.            Si sa sti ca de mancat acei cetateni de care spui matale ca au probleme sociale au ce manca si inca mananca cat de cat dar ce imi place la ei e ca nu mananca si cacat asa cum mananca gasca matale si cu astea spuse eu unul iti urez inca un mandat usor ca daca nu intra unul apropiat care sa-ti spele hartiile in continuare mi se pare ca o sa fi nevoit sa-ti cumperi cateva zeci de topuri de hartie de scris ca la DNA e criza de cand cu turnatoriile fortate.                          Semneaza,                                                                                                                                                         SeReI.                                                                                                                        PS.Ca tot suntem in preajma sarbatorilor de iarna iti urez La multi ani!cu executare.

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu