Postări populare

luni, 28 martie 2016

IN ATENTIA SERVICIULUI DE CIRCULATIE RUTIERA AL JUDETULUI BACAU

                     Pana acum am incercat sa dau de stire autoritatilor competente in ale circulatiei local din comuna Lipova ca pe raza acestei comune trece si D.J.241C pe care din cate stiu eu din legislatia rutiera se poate circula cu masinile si utilajele agricole doar daca detii un permis de conducere.Scriu aceste randuri deoarece an de an aceste reguli sunt incalcate de asa zisii conducatori auto si aici vreau sa fac o paranteza si anume ca sunt si din cei care respecta legea si nu fac scopul acestor randuri dar si niste asa zisi tractoristi care in baza unor harti obtinute la niste cursuri de cacat isi permit sa circule asa cum vor ei numai pentru faptul ca sunt sub aripioara primarului.
                    Drept pentru care eu unul imi permit sa va anunt din timp deoarece in cateva zile incepe campania agricola si parca ii si vad ca nu exista crasma la care baietanii sa nu opreasca.
                    Semneaza,
                                    Raileanu Vasile.
                    PS.Incepand din acest moment orice vehicul care nu este dotat corespunzator din punct de vedere al legislatiei rutiere si circula pe DJ.241C o sa fie filmat si postat pe blog pana cand autoritatile competente o sa se sesizeze.

                   

duminică, 27 martie 2016

O RUGAMINTE

                Care este adresata doar celor care de douazeci de ani il periati, pupati in cur si votati pe Costel Baciu actualul primar al comunei Lipova.
                Va rog frumos sa o terminati cu plansetele si cu para ca eu anul acesta nu am timp de schimbari, am scris acum ceva timp in urma ca in 2016 voi vota doar candidatii care pe timpul comunismului au fost turnatori la securitate si care din punct de vedere economic au reusit performanta ca din doua salarii de bugetari si un imprumut de 25000 de franci elvetieni au putut sa-si faca o vila si o ferma cum nu are nici cel mai tare procesator de lapte de capre din Alpii austrieci.
                 Cine vrea schimbarea la primaria comunei Lipova nu are decat sa-si depuna candidatura, sa dea si el acolo un mic, o bere, o sacosa cu ulei si cine stie poate o sa primeasca si acele voturi binemeritate.Va scriu aceste randuri doarece statul meu este acela de a va arata ce gresesc cei alesi dar nu va pot da si bani ca sa va tratati de orbire imi pare foarte rau dar eu unul nu pot sa pun pe altul in fotoliul de primar deoarece actualul cica nu si-a facut plinul ca sa poata candida la o functie de parlamentar si nici nu si-a pregatit un inlocuitor care sa-i acopere toate gaurile din peretii primarie.
                  Asadar eu unul nu va pot sfatuii decat sa inghititi in sec si sa mergeti la vot cu toata convingerea ca alt perjar mai bun decat Costel Baciu nu este in comuna pentru a ocupa functia de primar.
                  Semneaza,
                                  Votantul de dreapta.
                  PS.Va rog eu sa-l votati ca sa faca sase mandate ca doar stiti ca asa se merge si la mort cu flori sa fie cu sot.

marți, 1 martie 2016

O AVUT DREPTATE LUPU DE-O MANCAT IEZII

                  De cateva zile incoace stana de oi si capre a domnului primar Coste Baciu dimpreuna cu a celui ce e si cioban si prieten isi cam face de cap pe meleagurile Lipovei de parca ar paste pe tarlalele particulare a lui ala de-i zicea a lui Godac si asta numai ca asa i se scoala ciobanului si primarului drept pentru care cetatenii acestei comune m-au rugat pe mine domnule primar sa va atentionez ca islazul vacilor de pe Lipova-V.Hogei nu apartine oilor.
                  Asa ca eu unul te sfatui sa te duci la fufa aia de la Secuieni caruia i-ai concesionat islazurile sa-i dai comisionul inapoi si sa-ti tragi tie islazul ca iezi sa pasca in voie doar acolo unde au voie dimpreuna cu poneii doamnei administratore de ferma.
                  Semneaza,
                                   Capra de taiat lemne.
                  PS.Daca tot esti tu asa de mandru si tantos domnule primar si gospodar in crestera animalelor te sfatui sa-ti ti in lesa si ogarul ala care se screme pe facebook pana scrie doua cuvinte.