Postări populare

vineri, 8 februarie 2013

AMINTIRI

              Cum era si normal azi discutand cu niste concetateni despre impozitarea productiei de pe terenul muncit mi-am adus aminte si de unul care acu ceva timp in urma ii injura pe cei de la guvernarea Boc deoarece doreau sa bage impozitul forfetar.
              Drept sa va spun acu eu sunt tare curios cum reactioneaza acum omul cu injuratul forfetarului deoarece este mare persoana in stat si asta pentru ca el a candidat pe listele USL-ului nu ca mine pe lista tradatorilor de la UNPR.Scriu despre acest lucru deoarece in acest moment domnul trebuie sa se angajeze in plata impozitului forfetar deci pe cine injura acum sau nu are tupeul cum l-a avut persoana de ieri care dupa ce i-a votat acu ii pare rau deoarece Ponta ii cam pune chelea pe bat.
              Asadar daca taranul il poate fenta pe Ponta la forfetar asa cum am scris ieri,domnule draga matale nu prea poti deoarece situatia contabila din ani trecuti nu cred ca o poti inlocui.
              Asadar huooooooooo Boc sau huoooooooooo Ponta,asta-i intrebarea pentru cei ce se laudau la alegeri,,o sa vedeti voi cum o sa arate localitatea cu noi la conducere,,.
             Semneaza,
                             Forfecarul vesel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu