Postări populare

sâmbătă, 2 februarie 2013

PONTA,TARANII INCEP SA BARFEASCA

                 Acu nu ca ma laud dar lumea vine si intreaba,Lica cum e cu impozitul asta forfetar la tarani iar eu nu le pot raspunde decat ca cei ce se incadreaza la biruri trebuie sa plateasca deoarece statul niciodata nu ramane pagubit asa ca stiti ce raspund,sa vina sa le ia ca acolo o sa le stea si capul.
                 Eu unul nu cred ca o sa se intample asa dar dupa cum il stiu eu pe taranul roman care era in stare sa-l fenteze pe Ceausescu ca sa ii traga teapa lui Ponta e floare la ureche.
                 Asa ca domnule copilot al Guvernului Romaniei sa nu te astepti ca mataluta o sa poti sa-ti platesti promisiunile date la pensionari si bugetari cu ajutorul taranilor deoarece eu cunosc tarani care s-au dat cu mataluta pentru ca Boc si Base i-a umblat la pensie iar acu matale daca i-ai dat inapoi pensia dar ii iei impozit pe pamant parca vad ca peste patru ani iar se da cu altii doar asa ca sa traiasca bine.
                 Si acum sa fac nitel misto de cel cu pensia,domnule cat ti-a dat Ponta la pensie si cat iti ia impozit pe pamantul pe care il detii sa vedem iesi in castig sau in pierdere.
                 Semneaza,
                                  350 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu