Postări populare

luni, 18 martie 2013

DEFECTIUNE SAU...

         ...pur si simplu e criza la buget si nu ne m-ai putem permite sa avem iluminat public.Este o intrebare pe care trebuie sa mi-o pun deoarece nu prea stiu prin ce ape se scalda comuna Lipova din punct de vedere al repartitiei banilor facuta de saracul Benea si spun sarac deoarece mai marii ziaristi de la Bacau l-au declarat asa fiindca cei pe el e si-n valiza.
           Urmarind unele publicatii si site-uri cica la ultima strigare a C.J.Bacau sunt niste comune care nu prea au primit bani decat asa doar pentru supravietuire si ceea ce sper din toata inima este sa nu care cumva sa fie si comuna Lipova asta deoarece domnul Benea la cate promisiuni a avut pe fituica din campania electorala ar cam trebuii sa vina cu bani de acasa sa-si onoreze soriciul pus la bataie.Asa ca daca tot facem parte cu votanti din USL normal ar fi ca la banet sa stam bine dar acest lucru e valabil numai daca Benea inghite liberalii ca la ce se aude eu stiu ce se m-ai poate intampla.
           Pentru asta ma rog la Al se sus sa fie doar o defectiune la iluminatul public pentru ca asta se remediaza repejor iar daca e de la buget dragi tarani revenim in Epoca de Aur cu pasi repezi ca la cum se misca actuala guvernare taranul cat de curand iar ajunge la sapa de lemn.
           Semneaza,
                           Baronul sarac.
         

Un comentariu:

  1. VERIFICA AICI CATI BANI A PRIMIT LIPOVA:http://www.bacau.net/wp-content/uploads/2013/03/03.-Proiect-de-hotarare-privind-repartizare-pe-unit-adm-terit-sume-defalcate-din-venituri-2013.pdf

    RăspundețiȘtergere