Postări populare

joi, 14 martie 2013

EVAZIUNEA FISCALA SI PEDEAPSA DUBLA

           La acest capitol drept sa va spun am cel mai mare respect pentru Dan Voiculescu chiar daca nu-l pot inghitii deoarece a fost coleg de munca cu idilul comunei mele dar pentru acest proiect de lege initiat de el si promulgat de nea Basi tot respectul si asta deoarece aproape tot romanul incearca pe toate caile sa fenteze statul.
          Asa ca poate de-acum incolo si personalitatile de prin zona o sa incerce sa taie cate o chitanta pentru diferita activitati pe care le desfasoare si spun acest lucru deoarece sunt ceva utilaje si sutane prin preajma care prin diferite cai reusesc sa se sutraga de la declararea unor incasari in numerar.
          Drept urmare intrucat incepe campania de primavara si alte activitati ale altor personalitati eu nu le pot zice decat sa umble cu chitantierul dupa ei dar nu de alta s-ar putea sa se intalneasca cu vre-un nevoias care sa-i intrebe de sanatate.
          Semneaza,
                         Fisculetul.

4 comentarii:

  1. Buna ziua ! Un mic exemplu ,daca vin cei de la garda intr-o dimineata si incep cu Milosu,Valea Caselor,Lipova,Valea Hogei si Satul Nou sa purice toate magazinele si cascarabetele sa vad si eu citi taie bon fiscal si platesc tva la stat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciprian aici nu e vorba doar de magazine si cascarabete,am scris acest lucru deoarece in afara celor mentionati m-ai sunt si alte categorii de afaceri care chiar nu taie nici bon si nici chitanta cel putin cei cu magazinele tot factureaza produsele deci seara tot trebuie sa scoata chitanta pentru borderou asadar daca la sfarsitul anului nu au profit statul e multumit ca platesc la cel putin doua persoane contributiile catre stat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Evaziunea fiscala este peste tot
    :padurarul vinde lemne fara bon,popa ia bani fara chitanta,magazinele nu dau bon fiscal multe iau marfa pe aviz de insotire si pe urma le distrug,samsarii de masini fac vanzari fara sa plateasca taxe si impozite etc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu numai la noi peste tot este la fel dar ce sa facem traim in Romania unde totul este posibil.

      Ștergere