Postări populare

marți, 29 aprilie 2014

CU AJUTOR SOCIAL DAR SEF

           Am trait sa o vad si pe asta,nu stiu cat de bine o sa se vada personajele din imagine si cate injuraturi o sa primesc de la ei dar cert e ca ala din drum care sta cu mainile in san se uita la altul care ii da cu motocositoarea pe santul din fata casei pentru ai inlatura iarba crescuta abuziv.
             Acum o sa spuneti si ce-i cu asta,iaca cu asta e ca persoana cu mainile in san este asistata social si prin lege ar trebui sa faca nitel de ore in folosul comunitatii asa macar in dorul lelei ca sa-si merite acea suma de bani pe care o primeste,dar de ce sa faca munca daca vorba aia munca nu e pentru oameni ci pentru utilaje,cum sa faca el prestatie pentru suma incasata si inca si pe terenul din fata casei lui,lasa ma ca din cat da statul pot si eu plati pe unu sa-mi faca curat.
                Si uite asa ajungem la zicala aia,ca de ce nu are ursu coada,pentru ca inca se mai gasesc sireti pe meleagurile insorite ale patriei noastre cand altii muncesc si isi platesc taxele si impozitele iar altii stau cu pula-n mana si primesc si ajutor de la stat.
                Asa ca dragi europeni daca vreti sa nu munciti dar sa fiti platiti eu va sfatui sa va faceti casa in satul in care locuiesc ca de bine de rau tot luati bani chiar daca stati degeaba.
                Semneaza,
                                Carcotasul de serviciu.
                 PS.Alo primaria de doi ani nu am vazut nici o miscare cu socialistii,oare chiar toti au copii sub sapte ani sau sant scutiti medical.
                             Hai pa!

luni, 28 aprilie 2014

IARBA CRESTE SI LUNEA

                    Dupa zicala ca de obicei lunea nu se munceste ca nici iarba nu creste uite ca astora de la guvernare de cand a inceput campania electorala a pus biciul pe firmele care fac proiectele de asfaltare si i-au trimis pe teren ca sa vada pulimea votanta ca ei sunt mai ceva decat guvernele anterioare care au promis marea cu sarea si ne-au dat-o nitel prin gurita.
                    Asa se face ca azi luni 28.04.2014 in timpul campaniei pentru alegerile Europarlamentare ne-am trezit cu baietanii care se ocupa de proiectare ulitelor satesti in vederea asfaltarii cu un chef nebun de treaba nu ca sa vezi Doamne ca se grabesc deoarece asteapta asfaltul la curul lor ci pentru a ridica banii de la Europa in momentul cand ei vor preda proiectul ca de asfalta normal este alta firma si aceea se numeste in functie de cat e de lata sau de groasa pila.
                    Dar sa lasam mistoul la o parte si sa ne bucuram ca vacutele noastre o sa aiba ce sa balege pana la islaz ca doar nu o sa vezi taranul sa adune balega in sacosa asa cum se cere pe la oras cand scoti cainele la cacare.
                    Oricum eu unul ma bucur de acest zel al guvernantilor si le doresc alegeri si referendumuri daca nu din sase-n sase luni macar odata pe an pentru ca numai asa fututii astia de politicieni mai scot ochii la prosti cu cate ceva.Cu aceste spuse eu le doresc la toate vacutele pantofi de asfalt si pempars gratis poate asa or sa se invete si ele minte ca sa-si tina baliga si urina in ele pana ajung la islaz iar cand stau acasa sa nu-i mai dea drumul in ulita asa cum face Vacuta cea Fudula.
                    Semneaza,
                                   Votantul carcotas.
                    P.S.Oare daca astia de la PSD or sa puna asfalt pe ulita liberalii mei cum or sa voteze.
                   

sâmbătă, 26 aprilie 2014

DILEMA

                   Daca acum doi ani unul din consilierii alesi imi aducea ca argument ca el ca liberal a acceptat USL-ul doar pentru ca la Bacau trebuie sa iasa presedinte de CJ.domnul Benea doar pentru simplu fapt ca numai asa comuna noastra o sa aiba parte de tot ce au si locuitorii din restul Europei eu am inceput sa rad stiind ca o sa ramanem tot la stadiul de comuna primitiva si asta pentru simplu fapt ca pe Benea il doare la bascheti de liberalul sef.
                   Azi as dori sa pot sta de vorba cu acel liberal,numai ca el fiind asa de fudul de cand are aceasta functie incat abia raspunde la salut as vrea sa-l intreb acum ce varianta de vot are,cu liberalii sau cu pesedistii,pentru ca daca comuna noastra scoate scorul de 80% pentru liberali si domnul Benea ramane fara alintul dintre fese sunt sigur ca se vor taia toate finantarile,acelea care ii scapa si lui printre degetele de la picioare.
                  Tocmai de aceea am decis sa scriu aceste randuri pentru ca habar nu am cum o sa se voteze in comuna cea mai liberala de pe tot teritoriul judetului Bacau,or avea curaj liberalii sa fie de partea lui Cacarau sau vor continua acea fusareala galbena cu inchinaciuni la poalele lui Benea
                  Semneaza,
                                 Votantul cu dilema.
                 
                 

vineri, 25 aprilie 2014

RAHAT-5 LEI/KG

                 Oficial acesta este pretul incepand de azi la rahat timp de aproape o luna de zile plus niste bonusuri pe care le vor arunca in lupta toti candidatii la europarlamentare.
                 Prima care a venit cu ceva subtilitati e sotia lui ala cu FA zgripturoaico care taman acu si-a facut mila de alegatori sa le faca un consult gratis la ochi nu de alta dar sa nu se impiedice votanti cand trec pragul la cabina de vot si sa fuga stampula pe contracandidat.
                 Asta prea putin ma intereseaza nu de alta dar cocoana are alt staf,pe mine o sa ma doara capul cand o sa-i vad pe cei ce acu doi ani de zile se dadeau cu curul de pamant si strigau cat ii tineau bojogii,,votati-ma pe mine ca o sa o duceti mai bine,,ca or sa vina si acum cu tot felul de promisiuni ca vezi Doamne daca asta ajunge in Europa o sa ne aproabe asfalt in comuna,o sa ne duca cacatul la Barlad si nu stiu cate si mai cate si cand colo sa vezi drace ca tot el o s-o duca mai bine si pulimea o fie vai de mama cui i-o facut.
                Astept cu nerabdare promisiunile tuturor partidelor pentru bunastarea comunitatii in care locuiesc si mai ales ii astept pe cei ce vor candida pentru europa numai ca sa-i vad cat cacat pot sa manance in campania electorala ca dupa ce se vad pe scaun se apuca de rugumat precum bovinele pe islaz si in loc sa se tina de promisiuni o sa ne trimita niste balega numai buna pentru pus in tomberoanele date de primarie pentru a face compost.
                 Semneaza,
                                 Un votant.

duminică, 13 aprilie 2014

SETARE CU DEBRANSARE

                In urma cu cateva zile scriam ca ar trebui umblat nitel la releul care asigura distributia de energie electrica la iluminatul public din sat pentru ca mi se parea prea naspa ca becurile sa arda si in perioada cand si cel mai betiv om al satului tot nimereste poarta de acasa.Asta doar asa ca destul nu prea avem conditii de civilizatie EUROPEANA dar nici sa ne batem joc de cele pe care ni le-au cacat politicienii de carton la ultimele alegeri.
                Dar ce sa vezi,pentru ca vorba aia nemultumitului i se ia totul asa au facut si astia care se ocupa de reglarea acelor dispozitive au taiat lumina de tot ca sa fie ei siguri ca totul merge normal si nu o sa mai fie deranjati de un nebun care are pretentii ca si ala din reclama cu cetateanul european si drepturile sale.
               Asta ar fi unul din motive pentru ca celelalt motiv mi se pare cu tenta politica ca tot incepe campania electorala si daca vom fi tinuti in bezna nu vom vedea cu cine sa votam si uite asa orbecaind ca bezmeticii vom pune stampula pe niste dobitoci care se vor duce in Parlamentul European sa doarma pentru ca in Romania ora de somn e scumpa.
               Dar totusi as fi curios daca sa zicem prin absurd unii politicieni ar trebuii sa se duca la parcelele pe care le detin in timpul noptii doar asa ca sa vada de hoti oare ar ridica mana intro sedinta de consiliu local sa raporteze aceasta problema cu lumina sau ei sunt multumiti doar cu putinul pe care il ridica de la caserie asa pentru simpla prezenta la sedinte ca din punct de vedere al propunerii de planuri si proiecte pentru comunitate care i-a votat baietii isi cam baga picioarele.
               Semneaza,
                               Luminita de la capatul Hogei.

joi, 3 aprilie 2014

SETARI

       De cateva zile am setat ceasurile pe ora de vara ceea ce a dus la marirea zilei pentru ca noi sa putem face nitica economie la energia electrica care si asa e destul de umflata la pret.
       Numai ca nu stiu cum se face dar iluminatul public de la mine din sat a ramas tot dupa orarul de iarna si nu stiu de ce,o fi din cauza celulei voltaice ori din cauza termostatului de la frigider ori ca electricianul de serviciu la cata fugareala trage prin comuna nu are timp si de asta.
        Dar ce mai conteaza acest aspect atata timp cat iluminatul este platit din banul contribuabilului lasa-l tata sa arda,am vrut lumina pe ulita avem lumina si zi si noapte ca doar trecem canalul la islaz si luam de acolo curent cu galeata sa punem in transformator ca e mai ieftin.
        Aloooo,hai ca se poate,schimba si tu cuiele alea din releu nu de alta dar de acum incolo ziua se mareste si mai mult si e pacat sa se consume curentul chiar daca becurile alea sunt economice doar asa ca sa aratam ca suntem gospodari si ne pasa de bugetul local.
         Semneaza,
                        Electricianul de serviciu.