Postări populare

joi, 3 aprilie 2014

SETARI

       De cateva zile am setat ceasurile pe ora de vara ceea ce a dus la marirea zilei pentru ca noi sa putem face nitica economie la energia electrica care si asa e destul de umflata la pret.
       Numai ca nu stiu cum se face dar iluminatul public de la mine din sat a ramas tot dupa orarul de iarna si nu stiu de ce,o fi din cauza celulei voltaice ori din cauza termostatului de la frigider ori ca electricianul de serviciu la cata fugareala trage prin comuna nu are timp si de asta.
        Dar ce mai conteaza acest aspect atata timp cat iluminatul este platit din banul contribuabilului lasa-l tata sa arda,am vrut lumina pe ulita avem lumina si zi si noapte ca doar trecem canalul la islaz si luam de acolo curent cu galeata sa punem in transformator ca e mai ieftin.
        Aloooo,hai ca se poate,schimba si tu cuiele alea din releu nu de alta dar de acum incolo ziua se mareste si mai mult si e pacat sa se consume curentul chiar daca becurile alea sunt economice doar asa ca sa aratam ca suntem gospodari si ne pasa de bugetul local.
         Semneaza,
                        Electricianul de serviciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu