Postări populare

marți, 29 aprilie 2014

CU AJUTOR SOCIAL DAR SEF

           Am trait sa o vad si pe asta,nu stiu cat de bine o sa se vada personajele din imagine si cate injuraturi o sa primesc de la ei dar cert e ca ala din drum care sta cu mainile in san se uita la altul care ii da cu motocositoarea pe santul din fata casei pentru ai inlatura iarba crescuta abuziv.
             Acum o sa spuneti si ce-i cu asta,iaca cu asta e ca persoana cu mainile in san este asistata social si prin lege ar trebui sa faca nitel de ore in folosul comunitatii asa macar in dorul lelei ca sa-si merite acea suma de bani pe care o primeste,dar de ce sa faca munca daca vorba aia munca nu e pentru oameni ci pentru utilaje,cum sa faca el prestatie pentru suma incasata si inca si pe terenul din fata casei lui,lasa ma ca din cat da statul pot si eu plati pe unu sa-mi faca curat.
                Si uite asa ajungem la zicala aia,ca de ce nu are ursu coada,pentru ca inca se mai gasesc sireti pe meleagurile insorite ale patriei noastre cand altii muncesc si isi platesc taxele si impozitele iar altii stau cu pula-n mana si primesc si ajutor de la stat.
                Asa ca dragi europeni daca vreti sa nu munciti dar sa fiti platiti eu va sfatui sa va faceti casa in satul in care locuiesc ca de bine de rau tot luati bani chiar daca stati degeaba.
                Semneaza,
                                Carcotasul de serviciu.
                 PS.Alo primaria de doi ani nu am vazut nici o miscare cu socialistii,oare chiar toti au copii sub sapte ani sau sant scutiti medical.
                             Hai pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu