Postări populare

vineri, 20 iunie 2014

NU MOR CAII CAND VOR CAINII

                 Azi am fost la festivitatea de inchiderii al anului scolar numai si numai datorita insistentelor facute de baiatul meu ca de altfel nu prea ma omor eu sa merg la centru dar intr-un fel am procedat bine pentru ca asa am reusit sa aflu intamplator ca mai bine ma lua dracu acu cinci ani.Nu am sa fac mare tam-tam din asta dar in cele ce urmeaza o sa ii explic acelei persoane care mi-a urat acest lucru cum sta treaba.
                 Este adevarat ca acum cinci ani am trecut printr-o cumpana care era sa ma coste pielea dar pentru ca am fost baiat destept am rezistat tentatiilor lui madam Hera(pentru prosti madam Moartea)si nu am pus botul la toate vrajele ei,pentru ca va spun eu inainte sa vina Sf.Petru sau Scaraotchi vine Hera care incearca pe toate caile sa te faca sa treci podul in lumea cealalta promitandu-ti marea cu sarea iar cand se vede cu sacii in caruta te da pe mana celorlalti doi de mai sus care se iau la bataie pentru tine.
                 Dar eu fiind baiat destept am reusit sa o pun la respect din aproape toate punctele de vedere mai putin unul si acela e ca Hera are mereu ultimul cuvant iar pentru mine ultimele cuvinte a lui Hera au fost:Te blestem Lica sa traiesti mult si bine dar sa ai grija ca tot ce vezi rau pe pamant sa pui pe hartie ca sa vada toata lumea nemernicia unora,si cu acestea spuse madam Hera si-a luat coasa pe spinare si dusa a fost.
                 Cam asta a fost in perioada mea de agonie de pe patul din sectorul terapie intensiva a spitalului culmea e ca am ramas cu blestemul,va place nu va place asta-s eu cu bune cu rele dar nu am ce va face cum gresiti cum va public ca de ce sa fac am vrut sa traiesc asa cum traiti si voi intro tara de cacat cu politicieni de cacat si cu niste oameni care nu inteleg ca tara asta nu e a lor ci a urmasilor lor si trebuie sa le-o lasam curata.
                 Semneaza,
                                 Lica Raileanu.
                 PS.Asa ca la sfarsit,de-oi murii sa-mi porti caciula,de-oi traii sa-mi belesti p**a.
               

luni, 16 iunie 2014

HAI SA LAMURIM TREBURILE

                Dupa ce am scris despre primul tronson de canalizare am reusit sa irit persoanele care de bine de rau au participat la constructia acestuia doar din singurul motiv ca nu stiau cine e Vacuta cea fudula,ei bine domnilor nu este cea la care dumneavoastra v-ati gandit ci este exact vaca pe care o aveti in grajd,acel animal cu patru picioare care mananca,rumega,baliga, pisa si rage asa din cand in cand pe tron.
                Drept pentru care va rog sa nu fiti asa de iritati pentru remarca facuta deoarece am facut-o pentru  ca am dreptate din toate punctele de vedere si sa fiti multumiti ca inca nu am facut o sesizare catre organele abilitate in acest scop dar in urma unor discutii avute azi dimineata cu stapanul vacutei va atrag atentia ca daca in decurs de o saptamana nu luati masuri ca acea canalizare sa se termine in ograda si nu in drum s-ar putea sa va vedeti la Stirile de la ora 5 pe Pro.Tv.
                Nu as fi luat aceasta decizie insa pentru faptul ca propietarul vacii mai in gluma mai in serios mi-a spus sa o las mai moale ca vezi doamne ei sunt cineva si ce conteaza daca niste chisalau de vaca se aduna pe ulita cand ploua m-a determinat sa va scriu acestea nu de alta dar sa nu ma luati de prost ca nu va merge,eu de amenintari sunt satul pana-n varful capului iar daca credeti ca vreti sa le puneti in aplicare nu aveti decat dar va atrag atentia la zicala:nu va puneti cu prostul pentru ca nu stiti cata minte are.
                Hai pa!
                Semneaza,
                                Lica Raileanu.
               


sâmbătă, 14 iunie 2014

PRIMA RETEA DE CANALIZARE

                In timpul campaniei electorale de acum doi ani cei de la USL si aici intra si liberalii din comuna mea care acum sunt in opozitie se dadeau cu curul de pamant cu promisiuni de genul ca in viitorul apropiat taranul nu o sa mai depinda de cacatoarea din fundul curtii pentru ca o sa avem un sistem sigur de canalizare.
                Pana aici toate bune si frumoase numai ca promisiunile se uita repede sau nu pot fi indeplinite din diferite motive,unul din motive ar fi ca gasca de liberali din comuna a trecut in opozitie si atunci daca nu aduce voturi i se taie si alimentarea cu bani dar ce este mai frumos e ca aia de la Bacau din actuala putere au dat unda verde la canalizarea pentru animalute(ca doar nu era Vacuta cea fudula sa-si faca canalizare fara autorizatie) si au sponsorizat canalizarea numai asa de-al dracului sa-i faca in ciuda lui Baciu si comunei lui
sa-i arate lui ce inseamna sa pupi picioarele sefului asa cum fac animalele.
                 Drept pentru care mi-am permis sa ma duc si eu sa fac niste fotografii dupa taierea panglicii de inaugurare asa ca sa vada tot poporul cum animalele sunt mai destoinice decat noi si se baliga in tron.
            A,si inca ceva,daca tot aveti drum pe ulita respectiva va dau un sfat,sa nu va uitati masca de gaze acasa sau daca nu aveti incercati sa treceti in fuga dar nu de alta e vara,cald si s-ar putea sa va ia cu lesin.
            Semneaza,
                           Carcotasul de serviciu
            PS.Pentru Vacuta cea fudula,daca tot ai inceput lucrarea macar fa-o pana la capat du  tronsonul doi pana in canal.

vineri, 6 iunie 2014

5 IUNIE

                  O sa vi se para ceva suspect ca azi 6 Iunie scriu despre ziua de ieri,la prima vedere e ceva ce o sa va para banal dar daca stau si va intreb ce se sarbatoreste pe 5 Iunie nu stiu cati dintre cei ce va aruncati ochii pe acest blog stiti.
                  Va spun sincer ca nici copilului meu nu i-am spus pentru ca ar fi trebuit sa ma scobesc prin buzunare pentru ceva maruntis ca sa cumpar niste flori numai ca in aceasta perioada cu vant care cam trece si prin buzunarele pantalonilor mei nu prea am,flori ce ar fi trebuit date invatatorilor aceste persoane care fac tot posibilul ca din niste copii sa faca niste oameni mari.
                  Nu stiu cati dintre voi va aduceti aminte cum il chema sau o chema pe cel care v-a pus pentru prima oara stiloul in mana dar cert e ca pe nici un post de televiziune nu am vazut ca un reporter sau un jurnalist sa pomeneasca de ei,toata lumea era cu ochii pe SIMONA HALEP cea care prin munca a reusit ceva dar care si ea la randul ei a uitat ca in ziua cand a reusit sa se califice intr-o finala e si ZIUA
INVATATORULUI.
                 Asa ca dragi invatatori chiar daca azi suntem in sase Iunie eu unul va urez LA MULTI ANI!Mai bine cu putina intarziere decat deloc.
                 Semneaza,
                                 Un fost coleg.

joi, 5 iunie 2014

DESPRE UN OM CU AJUTOR SOCIAL

                    In una din zilele trecute vine pe la mine o personalitate marcanta asta numai pentru simplu fapt ca are nume de imparat si incepe sa bata aluzia asupra faptului ca de o bucata de vreme socialistii sunt trimisi la Bacau sa aduca adeverinta medicala de la un medic specialist pentru a fi scutiti de munca.
                    Eu unul la aceasta faza nu prea am ce comenta decat atat,mi se pare corect pentru ca daca el la varsta de 56 de ani e bolnav sa fie bolnav nu am ce zice dar atata timp cat tu te duci cu ziua la prasit,la pascut vacile,basca mai si fumezi si stingi cu vin de surcele cum adicalea esti bolnav poate ai boala lenei nici decum ficatul facut praf tovarase.Asa ca te rog frumos fa in asa fel si mergi matale la primarie si da-ti cu tesla-n oua in fata celui ce-ti intocmeste dosarul ca sa scapi de cele 72 de ore lunare care prin lege ar trebuii mataluta sa le executi impreuna cu ceilalti tovarasi de breasla care tot asa sunt nemultumiti de acest lucru.
                    AVE CEZAR
                    Semneaza,
                                   Carcotasul de serviciu.
                    P.S.Si daca tot nu poti rezolva problema cu tesla spunei primarului sa le coseasca santurile la cei cu ajutor social ca slava Domnului mai au putin si ii mananca sarpuletele.

miercuri, 4 iunie 2014

SPALATORIE SI BAIE COMUNALA MOCA

                Sa nu va mirati dar cam asa stau lucrurile prin zona pe unde locuiesc eu si asta numai datorita faptului ca personajele din imagine au niste drepturi la care conducera primariei nu poate sa zica nici pas deoarece poate sa fie acuzata de rasism.
                 Asa ca personajele din filmuletul prezentat de mine confunda ulucul de baut apa al animalelelor cu spalatoria auto si baia comunala ca doar ei asa au invatat in satra unde gasesc apa acolo spala si masina si puradelul si crapatura dintre picioare ca de doar vine alta apa mai curata.
                Nu m-am putut abtine sa nu filmez aceasta intamplare si imi cer scuze ca imaginea lasa de dorit dar asta e filmez si eu cu ce apuc si cum apuc doar doar vom atrage atentia celor ce conduc aceasta comunitate si vor incerca pe cat se poate sa le atraga atentia ca aici la noi nu e ca la fantanile arteziene din Paris sau Londra.
                      Semneaza,
                                      Ceteteanul carcotas.
                      PS.Domnule primar daca tot le dati semnatura de campare a taberei de ce nu le dati si o hartiuta cu drepturile si indatoririle ce le revin pe timpul sederii asta doar asa ca sa stie ca pamanturile cultivate sunt ale oamenilor din comunitate nu ale ROOMILOR.

duminică, 1 iunie 2014

BANCURILE SI REALITATEA DE ZI CU ZI

              Imi aduc aminte de un banc si asta numai dupa ce ieri am vazut-o pe madam Octavia angajata primariei plimbandu-se pe drumurile comunei cu zambetul pe buze.
              Cica la o consfatuire mondiala a medicilor fiecare se lauda ca in tara sa medicii fac minuni si uite asa vine randul unui medic din America care prezinta cazul unei femei care a cazut de pe un zgarie nori a fost adunata intr-o sacosa de un cent dusa la spital si externata dupa numai o luna cu zambetul pe buze,apoi se ridica japonezul care prezinta cazul unei femei lovita de trenul de mare viteza care este adunata cu matura si farasul dusa la spital si externata doar dupa o saptamana cu zambetul pe buze.Si uite asa iaca ii vine randul si medicului din Romania care isi prezinta si el cazul lui cel al unei femei care a cazut cu p***a intr-un stalp de telegraf iar noi medicii avem un an de zile de cand ne chinuim sa-i scoatem zambetul de pe buze.
              V-am spus acest banc pentru ca doamna Octavia a fost si ea intr-o asemenea situatie dupa un accident,fiind dusa cu targa la spital a reusit sa se externeze si sa se plimbe chiar si in timpul liber pe drumurile comunei tot cu acelasi mers ca la parada modei si cu acelasi zambet in sictir la adresa celui ce o critica.
              Semneaza,
                              Carcotasul de serviciu.
              P.S.Apropo doamna Octavia operatia chirurgicala a fost suportata de CAS,sau pe factura primariei ca de doar erai in campanie electorala cand ai avut accidentul,nu-i asa.