Postări populare

miercuri, 4 iunie 2014

SPALATORIE SI BAIE COMUNALA MOCA

                Sa nu va mirati dar cam asa stau lucrurile prin zona pe unde locuiesc eu si asta numai datorita faptului ca personajele din imagine au niste drepturi la care conducera primariei nu poate sa zica nici pas deoarece poate sa fie acuzata de rasism.
                 Asa ca personajele din filmuletul prezentat de mine confunda ulucul de baut apa al animalelelor cu spalatoria auto si baia comunala ca doar ei asa au invatat in satra unde gasesc apa acolo spala si masina si puradelul si crapatura dintre picioare ca de doar vine alta apa mai curata.
                Nu m-am putut abtine sa nu filmez aceasta intamplare si imi cer scuze ca imaginea lasa de dorit dar asta e filmez si eu cu ce apuc si cum apuc doar doar vom atrage atentia celor ce conduc aceasta comunitate si vor incerca pe cat se poate sa le atraga atentia ca aici la noi nu e ca la fantanile arteziene din Paris sau Londra.
                      Semneaza,
                                      Ceteteanul carcotas.
                      PS.Domnule primar daca tot le dati semnatura de campare a taberei de ce nu le dati si o hartiuta cu drepturile si indatoririle ce le revin pe timpul sederii asta doar asa ca sa stie ca pamanturile cultivate sunt ale oamenilor din comunitate nu ale ROOMILOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu