Postări populare

sâmbătă, 14 mai 2016

CAND CATEII LATRA MAI TARE CA DULAUL

             Suntem in campanie electorala si unii care nu se pot dezlipii de fundul actualului primar si viitor candidat vor sa scoata in evidenta ca am ajuns sa pun si un nebun pe lista de consilierii doar doar asa o sa convinga lumea sa NU voteze PARTIDUL MISCAREA POPULARA si implicit pe mine la functia de primar drept pentru care o sa va scriu azi despre lista de consilieri locali ai PSD-ului care de bine de rau fata de a mea este umpluta cu tot cu rezerve dar printre acei oameni de bine candidatul PSD domnul Costel Baciu a reusit sa strecoare si doi candidati certati cu legea.
             Eu unul in calitate de candidat sunt dator sa anunt alegatorii ca daca vor in consiliul local si condamnati eu nu ma supar dar ca sa pui tu om cinstit asa cum esti domnule Costel Baciu doi oameni condamnati pentru diferite fapte in fruntea comunei imi pare rau dar nu pot sa spun despre tine ca ai face orice sa nu-ti pierzi maul.
             Asadar cetateni ai comunei Lipova aveti grija ce votati deoarece o sa aveti sansa sa aveti parte de niste condamnati in conducerea comunei ceea ce dupa mine este foarte rusinos.
            In incheiere pentru dumneata domnule Costel Baciu candidat din partea PSD un partid care nu se dezice de penali nici in ultima comuna te rog sa-ti tii catelusii in lesa si sa nu aduca acuze unui om atata timp cat nu e declarat nebun de o comisie medicala si sa-si vada in continuare de lustruitul buzelor.
            Semneaza,
                               Raileanu Vasile.
            PS.Domnule primar poate cu prima ocazie ne spui si cat datoreaza la bugetul local unul dintre candidatii dumneavoastra la consiliul local,asta asa ca sa stie si lumea din comuna ce si pe cine voteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu