Postări populare

miercuri, 19 iunie 2013

INCEPUT PROMITATOR

 Ei stimabili contarani cam asa arata inceputul la garla care trece prin satul nostru,acel firicel de apa care la o ploaie mai acatarii A reusit sa inunde centrul satului doar pentru simplu fapt ca acea gaurice de la tub s-a infundat.Pana aici toate bune si frumoase noi le uram succesuri celor ce se ocupa de aceasta lucrare si nu ne ramane decat sa ne rugam la Ala de sus ca pana se termina lucrarea sa nu vina alt potop.
 Pe aceasta cale vom incerca sa cautam sa aducem si niste peste poate peste cativa ani o sa reusim sa facem macar o oala de bors din pestele crescut in aceasta baltoaca sau in cel mai rau caz poate o sa reusim sa adunam ceva din aia cu mot plutitori pe rau in jos.
Oricum sa speram ca pana la urmatoarea vijelie garla sa fie curatata si in aval de podul peste drumul judetean nu de alta dar sa nu cumva sa balteasca si pe acolo ceva nitrati sau amoniacuri de pe la chisalaul vacilor.
           Sper ca pe viitor odata cu terminarea decolmatarii garlei sa se ia masuri pentru ca toti cei ce au tronurile de portelan in casa sa-si deverseze materiile fecale in fosele special amenajate in curte si nu in garla satului.
          Semneaza,
                          Taranul ECO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu