Postări populare

vineri, 21 iunie 2013

TRADARE,TRADARE,TRADARE,DE TREI ORI TRADARE

De ceva vreme P.P.D.D.-isti  contra unor sume date de Varan isi cam iau talpasita si fug cat ii tin picioarele acolo unde nici dracu nu te poate lovii,adicalea cu puterea ca de daca ai ceva bube-n cur baietii de la putere ti le trateaza cu delicatete,daca nu cei de la antene iti scot hemoroizii cu clestele.
           Dar de unde pana unde aceasta miscare,cica ar fi vorba ca politicienii aia de sus sa se cam desparta si atunci ce se poate face decat sa-ti intaresti apararea ca sa ai cu ce sa te prezinti la urmatorul meci cel din retur pentru ca in tur aceasta fuziune  nu prea a tinut.
           Si uite asa baietanii au inceput sa-si scoata sepcile de la naftalina ca cine stie poate ii vede cineva si pun si ei acolo o sacosa cu deale gurii sau cum se procedeaza dupa alegerii toti cei ce se vad alesi ne-o trag prin gura.
          Acum sa nu va suparati pentru cuvintele spuse dar asta e realitatea si oricat am fi noi de loiali cu unele partide nu o sa facem decat sa ne certam intre noi ca pentru cei ce se fudulesc cu scaunele ocupate pentru inca cativa ani li se cam rupe la barbati ca la femei cica li se falfaie de prostimea care s-a prezentat la vot.
         Asa ca stimati votanti macar bine ca aveti ce pune pe cap si turna pe gat ca la curul vostru oricum nu se uita nimeni decat din patru in patru ani.
        Semneaza,
                        Votantul turbulent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu