Postări populare

miercuri, 5 iunie 2013

TARANUL ECOLOGIST

          Ma trezesc ieri ca ma cheama fiimiu pana in drum ca sa fiu anuntat ca din momentul de fata zatul de la cafea nu trebuie sa-l m-ai pun la radacina florilor iar resturile de la legume,fructe plus tot ce este biodegradabil sa le pun in doua Bunuri ca sa fac deseuri organice.
          Acest fapt se datoreaza unor smecheri care stiu sa atraga fonduri europene si in colaborare cu Uniunea Europeana,,Guvernul Romaniei,POSMEDIU,C.J.Bacau  si ceva cu Structurale,ma scuzati dar nu m-ai vad bine ce scrie pe eticheta Bunului cica reciclezi si castigi daca esti in stare sa faci deseuri organice.
          Pana aici toate bune si frumoase ca vorba aia nu o sa scoti gunoiul in drum si nici cand maturi prin casa nu o sa dai gunoiul sub pres ca de ai Bunul in gradina si depozitezi acolo totul ca in cativa ani ai sa reusesti si tu sa castigi ceva composit numai bun de umplut vreo zece ghivece pentru flori.
          Dar problema e alta ca la bagatul pe gat a acestori Bunuri cei din primarie ti-au bagat sub nas hartiile la semnat dar nu au si spus ca ba tarane ai grija ca daca le spargi,le vinzi sau ti le fura in termen opt ani cam esti bun de plata,asa ca dragi tarani ecologisti care ati cam luat Bunuri aveti mare grija de acestea ca daca vin cei de la Comodant sau ADIS si nu gasesc tigaile in ograda sunteti buni de plata.
          Iar asa ca la incheiere as dori sa-i intreb pe cei ce se ocupa cu acest proiect,de ce nu fac un proiect in care sa-l invete pe taran sa nu deverseze zoile de la rufe in paraie,sa du deverseze chisalaul de la vaci in paraie si alte chestii din astea mult mai ecologice decat adunatul colbului de prin casa si aruncatul resturilor de la legume si fructe in ograda orataniilor ca drept sa va spun cat ati incerca dumneavoastra sa educati taranul in spirit European el gunoiul menajer tot in batatura o sa-l recicleze.
           Semneaza,
                           Taranul ECO.
          P.S.Incepand de maine veti avea comentarii insotite de imagini la Bunuri ca sa vedeti ca acestea pot fi intrebuintate si altfel stimati tarani ecologisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu