Postări populare

vineri, 28 iunie 2013

PENTRU UNII MUMA PENTRU ALTII CIUMA

               Asta e,ce sa faci daca fondurile primite de primarie au fost numai pentru pod si garla pulimea sa-si sape santul la harlet si tarnacop ca doar nu o sa alocam bani in plus pentru puturosi,parca asa spunea idilul comunei acu doua zile cand o babuta de pe strada Principala din Valea Hogei se plangea ca nu poate iesi din curte din cauza apei din sant datorita unui gospodar care nu-si curata santul.
               Pana aici toate bune si frumoase si pe buna dreptate am avut cuvinte de lauda pentru idil,numai ca a doua zi acelasi utilaj se muta oleaca mai la deal si se apuca sa faca santuri numai si numai sa nu cumva la urmatoarele ploi sa-l puna pe domnul consilier sa stea in calea puhoaielor cu matura si farasul.Asta e daca pentru pulime nu sunt bani ma intreb domnule primar de unde ati scos bani pentru cei ce sunt la putere,oare acele ore de functionare ale utilajului la santurile de la troita sunt din orele prestate de gospodarii din centru satului care au sapat la mana sau din cele cateva zeci de mii de lei alocate pentru garla si care au fost batute peste noapte la ilau si s-au inmultit.
                Scriu aceste randuri pentru ca deversarea de apa din santurile aferente D.J. a fost in ambele locuri numai ca cei din centru nu au asteptat utilajele ci din proprie initiativa au pus mana pe lopeti si dai bataie pe cand dincolo asta e cand esti sef esti sef si-n curu gol dai ordin si se executa.
                 Pe aceasta cale nu pot decat sa-i urez utilajului spor la treaba si plinuri cu peturi de doi litri de vin asa cum se lauda idilul ca-i da unuia numai sa-si sape santul aferent latimii ograzii acestuia.
                 Semneaza,
                                 Alesi Vs.Votanti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu