Postări populare

duminică, 23 septembrie 2012

FLUTURASUL VERDE

Odata cu venirea toamnei  ultimele taraturi de omizi au lasat ouale care s-au transformat in fluturasi,dar nu orice  fluturasi,un soi de fluturasi imperiali cu poza lui BANU al de este deputat care ce a zis el  hai sa o  iau eu din timp ca cine dracu stie daca   nu cumva vine altul si mananca  mai  mult ca  mine despre experienta in proictele de modernizare a satului romanesc.
Cica acest domn deputat a avut sarcina sa ajute comuna la repararea si modernizarea scolilor comunei si probabil la ce se scurge printre degete pentru alte cotete.
Pai draga domnule deputat daca tot ai terminat cu acestea acum cand ai sa vi la cersit voturi ce ne m-ai promiti W.C.publice,banda pentru biciclisti la drumul facut de BENEA  si probabil multa,multa ..UE.
Imi place ca esti perseverent dar cand ai sa vi la prezentare sa aduci si niste hartie igienica ca la cat ati saracit tarisoara asta,taranii de pe meleagurile mele nu au bani si o sa-ti dea frunza de brusture sa te stergi la gura dupa ce termini discursul.
Semneaza,
Colegiul de nota cinci.


         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu