Postări populare

marți, 8 ianuarie 2013

GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE

         Legea 489 art.10 din legea cultelor.
               1.Cheltuielile pentru intretinerea cultelor si desfasurarea activitatilor se vor acoperii in primul rand,din veniturile proprii ale cultelor,create si administrate in conformitate cu statutul lor(si aici a se vedea statutul consiliilor parohiale,care administreaza averea bisericii data spre arendare).
               2.Cultele pot stabili contributii din partea credinciosilor lor pentru sustinerea activitatilor pe care le desfasoara.(DAR EU NU STIU CARE SUNT ACTIVITATILE ).
               3.Statul promoveaza sprijinul acordat de cetateni cultelor prin deduceri din impozitul pe venit si incurajeaza sponsorizarile catre culte,in conditiile legii.(CINE IMI DECONTEAZA MIE O CHITANTA DE 60 DE LEI CARE ATESTA CONTRIBUTIA ANUALA LA BISERICA)
               4.Statul sprijina,la cerere,prin contributii in raport cu numarul credinciosilor cetateni romani si cu nevoile reale de subzistenta si activitate,salarizarea personalului cleric si necleric apartinand cultelor recunoscute.
               5.NIMENI NU POATE FI CONSTRANS PRIN ACTE ADMINISTRATIVE SAU PRIN ALTE METODE SA CONTRIBUIE LA CHELTUIELILE UNUI CULT RELIGIOS.
                Semneaza,
                                 Cititorul de legi.
               PS.Si daca unora nu le convine sa vina sa-mi spuna in fata si pe aceasta cale le spun ca pot sa ma dea afara si din ortodoxism daca nu le convine de mutra mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu