Postări populare

marți, 22 ianuarie 2013

NESIMTIRE

           Sa nu creada angajatii din primaria unde sunt platitor de taxe ca ma refer la ei,nu,ma refer la un cetatean care nu stiu ce functii o fi avut pe timpul Plumbuitului ca dupa revolutie a cam tot stat consilier local din partea liberalilor si cred ca din cauza asta intra prin birourile din primarie fara macar sa bata la usa.
           Nu ca as fi suparat sunt foarte nervos deoarece dupa ce ne vede ca stam ca oameni la coada la un birou dumnealui  ne mai si intreaba daca este cineva inauntru si isi si permite sa intre fara ca macar sa intrebe ba prostilor voi tot la biroul asta aveti treaba.
           Asta e,taranu tot taran moare indiferent daca are functie sau nu si scriu aceste randuri deoarece inaintea mea era o doamna care si dumneaei tot la acel birou avea treaba si care nu a facut decat un gest a lehamite.
           Domnule taran esti in etate si te respect dar daca dai dovada de nesimtire imi pare rau pentru matale  deoarece daca ai fi avut dos da cur ai fi putut macar sa-ti ceri voie sa intri inainte noastra si poti sa fi sigur ca ai fi avut acceptul.
           Semneaza,
                           Un clacas.

Un comentariu:

  1. Pai, daca madama era la rand si nu i-a pasat,trebuia sa intrati si dvs inainte ca sa se invete minte si sa ia atitudine cu alta ocazie! Ca de asta ne chisa in freza(scuzati!) toti nesimtitii, ca le permitem.

    cu respect, Maria C

    RăspundețiȘtergere