Postări populare

joi, 30 august 2012

DISCREDITAREA

             Cand cineva nu se poate pune cu tine din diferite considerente,eu le-as zice ca acele persoane sunt slab pregatite,nu fac altceva decat sa arunce cu noroi in tine.Ce nu-mi place mie e ca persoana care se i-a de dranga mea este prea proasta ca sa gandeasca asa ca i-a lectii de la unu care nu a stiut decat sa cante la si-un sfert si uite asa ce zic ei,lasa ba ca daca nu putem noi o facem ca la securitate si-l atatam pe altu asupra lui.
            Ba fraierilor ce nu stiti voi e ca acea persoana pe care ati pus-o pe umerii mei e prea desteapta ca sa puna botul la mismaltul vostru si ce mi se pare mie e ca boul ala care a facut hartia si a bagat-o in carca mea s-ar putea sa o beleasca putin la rece cu tot cu neamul lui de ratani.
            Semneaza,
                            Doi si-un fix pe voi.

miercuri, 29 august 2012

ACELASI TARAN

          Si s-o instalat chioru dracului,luara-l dracului sa-l ieie de insemnatul dracului si nu ar mai avea ce manca. Asa a inceput ziua mea de munca cu acelasi taran destoinic care cu o zi inainte incercase sa-mi strice ziua,ce-a zis el ia hai sa-l bulversez pa Lica de dimineata ca poate a avut o noapte linistita si sa-i stric eu ziua.
         Norocul meu a fost ca la prima ora cand deschid vine lumea la cumparaturi si nu prea am avut timp sa-i dau replici din alea dure ca sa nu-i tihneasca lui ziua in continuare si vazand ca nu prea il bag in seama si-a luat sticla de vin subsuoara a plecat acasa dar nu pana a nu lasa mesajul sa te duci si tu dracului cu tot cu Basescu tau.
          Asa ca noroc cu programul asta de vara deoarece ma avantajeaza  in loc sa ma duc dracului la pranz merg acasa sa ma relacsez.
            Semneaza,
                            Perechea de draci.

marți, 28 august 2012

GANDIRE DE TARAN

          Azi am ramas mut de uimire cand unul din taranii care il injura pe Basescu de mama focului a trecut pe la mine sa ma intrebe ce m-ai stiu despre politica,daca Basescu a ajuns la Cotroceni ca pana la urma sa-mi spuna ca stie el de ce Ponta si cu Crin au plecat din tara,numai din cauza lui Basescu ca cica le arata el lor cand se pune presedinte cum mi baga la puscarie.Am incercat sa-i explic ca Ponta e plecat la reuniunea Internationalelei Socialista dar el nu si nu o tinea pe a lui,ce socialista asta era numai la comunisti,Ponta a plecat de frica lui Basescu,ce el nu stie asa l-a bagat si pe Nastase la bulau si asa o sa-i bage pe toti cei ce au votat sa-l de-a jos.
          Si ca sa inchei discutia am luat matura si farasul facandu-ma ca fac curatenie poate poate isi v-a lua bucceluta cu cumparaturi si v-a pleca acasa numai ca el a facut in asa fel si tot m-a acuzat ca sunt prieten cu dictatorul si sa-mi de-a Dumnezeu ce le doreste Basescu lui Crin si Ponta.
          Amu eu la blesteme nu prea tin dar chiar mi-as dori sa-mi de-a Basescu macar ce i-a dat lui Ponta,functia de prim ministru si sa vezi tu dupa aia curatenie domnule taran.
                                                                                                                             
                                                  Blestemul taranului.

        

duminică, 26 august 2012

ECONOMIE LA CURENT

        Pentru ca e criza trebuie sa facem economie si mi se pare ceva normal ca primaria sa ia masuri in aceasta privinta.Acest lucru l-am observat abia sambata noapte cand pe la ora patru dimineata aducandu-mi copilul de la nunta pentru bine meritatul somn am venit acasa pe bajbaite deoarece pe drumurile satesti era o bezna totala.
        Domnule primar daca tot e pe economie de ce ard becurile de la ora 20.00 cand e inca lumina afara si se stang cu o ora inainte de a sosi microbuzul in statie.Acuma ca cetatean eu nu va rog decat sa vorbiti cu electricianul de serviciu sa programeze acel releu in asa fel incat sa lase lumina pana la ora 05.00 cand pleaca microbuzul,nu de alta dar isi rupe dracului vreo baba piciorul prin balastrul trimis de domnul Benea.
        Si daca e vorba de economie da-ti drumul la lumina m-ai tarziu seara ca si asa ii necajeste pe astia tineri care gafaie pe unde apuca.
        Semneaza,
                       Bezna de la ora patru.

vineri, 24 august 2012

ORA DE MATEMATICA

          A cam sosit momentul sa ne apucam de socotit deoarece incepe inca un an scolar sa speram ca m-ai bun decat cel ce a trecut,nu de alta dar eu unul sunt satul pana peste cap si drept sa va spun ma apuca groaza cand ma gandesc la cheltuieli.
         Si uite asa apare ora de matematica:
           1.costum scolar                     -150 lei
           2.trening                                -  40 lei
           3.pantofi                               -25-30 lei
           4.pantofi sport                       -25-30 lei
           5.ghiozdan                            -20 lei
           6.caiete si celelalte                -50 lei
           7.camasi,maieuri,chiloti,sosete-45 lei
           8.deodorant,pasta si periuta dinti-15 lei
        Asa ca daca socotiti si dumneavoastra toate aceste plus flori la invatatoare veti observa ca este  jumatate din salariul minim pe economie in conditiile in care toate preturile mentionate m-ai sus nu sunt de fite si pentru ca fiul meu este baiat intelegator si stie ca nu ne putem permite fite accepta orice.
        Ma gandesc cu groaza ce vor face acei parinti din comuna care efectiv nu au nici un venit,dar stiu vor cumpara cateva caiete un pix cu gel dupa care vor astepta ghiozdanul lui Benea,pachetul de la guvern cu rechizite,niste hainute curate pentru prima zi de scoala si dupa Dumnezeu cu mila.
             Semneaza,
                              Prima zi de scoala.

PEDEAPSA PENTRU CHIUL

           Aseara am primit de la Observator un link al unui articol cu numele Chiulangii in care este vorba despre ce au patit peste 20.000 de familii din intreaga tara pentru ca odraslele lor si-au permis sa chiuleasca de la ore drept pentru care au fost amendate.Pana aici este corect deoarece si pe timpul meu chiulul era pedepsit dar nu cu amenda ci cu nitica cafteala ca de pe atunci asta era la moda.
          As dori ca aceasta lege care este pusa in practica pentru elevi sa fie adaptata si pentru parlamentarii care chiulesc pardon care absenteaza nemotivat cu urmatorul amendament:deoarece majoritatea nu au parinti care sa le plateasca amenda propun ca pentru fiecare ora chiulita sa i-a cate un sut in cur de la cei prezenti indiferent de culoarea politica si numai in prezenta televiziunilor.
          Cei ce veti citi aceste randuri si veti fi de acord cu propunerea mea va rog sa dati share pentru a fi votata de cati mai multi.
          Semneaza,
                          Spargatorul de anusuri.

miercuri, 22 august 2012

23 AUGUST-AMINTIRI

        Era o zi speciala de cand ma stiu mic copil,ardeam de nerabdare sa plec dimineata la prima ora cu tatal meu,Dumnezeu sa-l ierte,la defilare, cand ii vedeam pe ei cei ce defilau luandu-si cate o sticla de secarica sau de bitter si o puneau la brau ca sa aiba ce sa drojdeasca la un pahar de vorba pana se incolonau si incepeau sa marsaluiasca prin fata tribunei unde stateau niste oameni ce ne faceau cu mana,dupa care treceam prin piata si tata cumpara intotdeauna cel mai mare pepene pe care il mancam cu toti la masa din bucatarie.
       Crescand am inceput sa participam cu scoala,in generala am defilat cu un mic grup de biciclisti urmand ca in liceu sa facem o luna de pregatire ca sa putem scrie in formatie de copii ROMANIA PACE in fata aceleiasi tribune din care imi faceau oamenii cu mana cand eram copil.
        Azi este o zi ca toate celelalte,fara defilari,fara tribune doar cu cearta politica intr-o tara care se duce de rapa din cauza unuia care a vrut sa ajunga presedintele Romaniei cu doar cu 9000 de voturi,domnul Cacarau pentru senat si a micului Titulescu a se citi plagiatorul Ponta actualul prim ministru care a promis refacera Romaniei prin impozitarea bogatasilor diferit de prostime.
        Semneaza,
                       Pa si Pu la defilare.

marți, 21 august 2012

INVALID

             Aaaaaaaaaaa,sa nu credeti ca e vorba de un invalid de razboi este vorba despre referendumul pentru demiterea lui Basescu care bine mersi se v-a intoarce la Cotroceni sa-si reia atributiunile de drept pe care i le-au conferit alegatorii acum trei ani,iar daca domnul Crin are niscai sange in tubulatura sa astepte vre-o catva ani si sa candideze la presidentiale sa vedem atunci cate milioane de alegatori o sa aiba in spate.
            Pentru Domnul Ponta un mic sfat,sa asculte,sa invete deoarece e tanar si are tot viitorul in fata,dar fara invalizii din PSD,sa-si atraga de partea sa doar baieti din generatia cu cheia la gat deoarece Ceausescu i-a scolit bine si sunt baieti destepti si inca ceva fa cum spune popa,leapadate de satana[Cacarau]si iti garantez ca o sa ai o viata de politician usoara.
           Semneaza,
                          UN BASIST.

BANI?CAND VOTEZI BINE

         Ce bani ce caldura dute la Raileanu ca ai votat cu el,ce noi nu stim ca tu tii cu Cezar,ce cauti tu de la Satu Nou la primaria razesilor ca pe noi ne-au votat cei de la Malosu si tot neamul lui Godac aia merita bani,tu spune mersi ca nu ti-am facut dosarul gresit ca sa dai si banii inapoi statului roman,hai fa pasi acasa ca nu avem timp de tine suntem ocupati de nu ne vedem capul de cand viscolul de asta iarna a luat o hartie si nu o gasim.
         Si daca tot vine vorba incercati sa munciti cu spor pe banul contribuabilului si sa faceti dosare acatarii ca a m-ai venit unu la mine si a zis ca de ce nu il iau la dranga si pe pedelistul de la Plopana ca fica-sa de asta nu a luat ajutor acolo ca nu tinea cu ei,las-o frate fai aici ca unde mananca unii incap si altii ca de acum esti uselist si ai loc la ciolan ce mama masi.
       Semneaza,
                       Caldura caniculara.

luni, 20 august 2012

SI HARTIA NU-I

          Mi se pare ceva normal sa m-ai lipseasca cate o hartie prin primarie ca doar cu de asta ne stergem la cur,dar sa fie igienica nu de aia tip cerere ca da cu usturimi.Si daca tot e cerere eu dupa intelectul meu ar trebui sa aiba un numar de inregistrare pe la registratura ca sa poata fi usor identificata cand ai nevoie de ea chiar daca e de acum un secol ca doar pisiuri avem[a se citi P.C.].
        Scriu aceste randuri deoarece toti care au cate o problema pe la primarie isi ineaca oful cu cate o bere si dupa aia sa vezi ce e la gura lor.
        Dragi scriptologi vedeti ce e cu hartia ca persoana in cauza stiti voi care, nu curge apa pe Siret sa va spalati la ce a fost la gura lui.Eu unu am incercat sa-i explic ca hartia se gaseste pe undeva dar de vina a fost mutatul de asta iarna si cu  viscolul ce a fost mare lucru sa nu-si fi luat zborul.
        Semneaza,
                       Avionul de hartie.

duminică, 19 august 2012

M-AM SCOS

              Aceasta zicere este folosita in vocabularul stradal atunci cand ai facut un mic ghisaft si ai scos profit dar in seara asta acest M-AM SCOS are intelesul ca M-AM SCOS DE PE LISTELE ELECTORALE uite-a sa ca vrea muschiul meu,ce sa ma scoata altul,ma scot singur frate ca ori acu ori mai tarziu tot un drac e,uselisti astia nu se lasa pana ce nu ramanem cu drept de vot in afara de cei ce au spus DA numai cate locuri sunt in puscariile din Romania.
             Asa ca tovarasule Iliescu da-i ordin lui Ponta sa ma scoata de pe liste ca o sa ma mut la imperialisti aia din occident,ca in Romania tot nu esti sigur de cetatenie nici cu buletinul expirat.
            Semneaza,
                           C.I.EXPIRATUS

sâmbătă, 18 august 2012

VORBE GRELE

       Acu aflu si eu de cand am inceput sa scriu ca cica acolo unde s-a latit idilul comunei mele adica unde si-a construit casa ar fi existat si un nemultumit,acu eu nu am de unde dracu sa stiu nemultumirile tuturor razesilor dar cica se pare ca vreo doi razesi au primit in schimbul bucatilor de pamant de pe langa idil niste pamant mai bun.Pana aici toate bune si frumoase daca respectabilul nostru idil ar fi dat din pamantul mostenit de la tatsu,da cica pamantul dat la schimb ar fi din pamantul comunal si taman de-aici a plecat marul discordiei adica lu ala ii dai pamant gras si mie scaieti.
       Si uite asa se regrupeaza razesii in pamantul comunal nu cu stanjenul ci cu hapca ca ce dracu daca sunt sef sunt si-n curu gol.
      Semneaza,
                      Cadastrasul comunal

joi, 16 august 2012

UN GREIERE DESTEPT

           Numai in fabula furnica munceste ca proasta sa adune pentru iarna ca sa aiba camara plina cu de toate si sa-i dea greierului cu flit cand vine iarna in vizita pentru ca in viata reala greierele e baiat destept,se uita prin ograzile furnicilor sa vada cam ce au iar noaptea in loc sa cante ca in fabula se duce baietanul si strange recolta tiptil tiptil fara ca macar sa scoata un sunet la scripca sa nu care cumva sa se trezeasca furnicoiu si sa mi-l incinga nitel cu arcusul.
           Si uite asa nostalgica noastra fabula Greierele si Furnica s-a transformat in Hotul si Furnica ca ce mama masi,sa stea greierele cu fundu-n sus prin gradina cand el a invatat lectia de la furnica,cand e vorba de recoltat greierele este cel mai saritor si prietenos nici nu trebuie sa-l cheme furnica la treaba ca el din proprie initiativa se apuca de strans recolta,numai ca singurul lucru gresit e ca greierele duce recolta la el in camara.
          Eiii asta e in fabula din zilele noastre greierele e cu de toate si furnica-i pagubita.
          Semneaza,
                          Mosuroiu gol.

miercuri, 15 august 2012

INCA UN FURT

            Nu e de mirare la ce  foame e in tara asta pentru nitcai parale se fura orice de la voturi pana la gaini,numai ca pe la mine prin sat se fura mai mult gaini ca cica sunt mai profitabile decat voturile si uite asa dupa ce am scris deunazi despre un furt hop altul asta m-ai prolific ca de,daca de la mos Ungureanu a luat faina si grauntele trebuiau si orataniile de la nea Janica cele slabe sa manance grauntele si cele grase pe gratar cu mamaliga din faina furata,si de unde tot de la un mosneag ca astia sunt ca si comunitarul in post cum l-ai bagat in post cum a adormit pe loc.
            Dar politia e la datorie,a venit,a luat declaratii,s-a uitat si a plecat asa cum a venit fara hot[ca e baiat destept]si toate astea pentru ca poti circula noaptea prin sat fara sa te intrebe nimeni nimic sau in cel mai rau caz sa auzi niste oftaturi pe la rascruci de drumuri.
           Asa ca dragi tarani in special cei batrani daca vine hotul nu il deranjati deoarece riscati sa luati si o bataie sora cu moartea si e si mai rau.
         Semneaza,
                         Hali cocosul si cele zece gaini.

DA EI NU-I DAI ARENDASULE?

       Sa fiu al dracului daca va mint,azi dimineata vine o babuca pe la mine si ma intreaba cam cat mai e chila de zahar,s-a m-ai scumpit cumva sau e tot la fel ca are sa-i dea cineva niste bani si nu stie daca ii ajunge.Si tot asa din vorba-n vorba reusesc sa o descos nitel si aflu ca frati-su a dat din pamantul mostenit de la mama lor niste iarba de coasa la unul care cica are o gramada de vitei in ocol,iar ea nu a primit nici un leut deoarece omul care a cosit iarba nu prea are bani acu cu toate ca a dat viteii la abator,dar asta-i viata poate i-a dat si el pe cont ca cica asa platesc astia cu casapitu la o luna.
     Daca stau bine sa ma gandesc babuta s-ar putea sa ramana fara zahar pentru ca frati-su a cam luat letcaia si cum au dat iama hotii pe la el,mare lucru daca nu i-au luat si banii din arenda si vorba aia daca nu-s banii nu-s de unde sa-ti m-ai dau si tie soro.
    Semneaza,
                   Idilul comunei.
  

marți, 14 august 2012

UN NUMAR NOU

             Stau si ma gandesc de unde pot aparea numere noi de SJ si m-ai ales tocmai acum.Oare e luat pe bune sau pe nebune.Dar pentru ce sa-mi tocesc eu creieri pentru ca odata si-odata tot o sa fie publicat si uite asa o sa vada toata lumea cum traieste omul bogat in satul sarac,na ca are si rima.
             Semneaza,
                            VITO.

luni, 13 august 2012

VOICULESCU CU SACII IN CARUTA...

               ...CRIN si PONTA pe lunga teleguta,asa cum era de asteptat avocatii lui Voiculescu au gasit un viciu de procedura si au reusit sa-l scoata pe Voiculescu basma curata in procesul cu statul roman.
               De acum incolo o sa vedem ce dosare o sa m-ai dispara,ce politicieni o sa m-ai aiba castig de cauza prin istante,ca tot una e,poporul raman e prost,ce are el de-a face cu dosarele celor din parlament,el adica poporul roman sa munceasca din greu sa tina trantori din parlament in fotolii,pentru ca ei muncesc din greu la ridicatul imunitatii unor parlamentari pentru a fi trimisi in judecata,cum adica sa-l dai afara ca doar el nu a gresit,el a facut ce am spus noi majoritatea din parlament si daca noi am hotarat sa-l dam jos pe Basescu asa vom face indiferent de ce o sa se intample cu Romania.
               Semneaza,
                              Flegma politica

duminică, 12 august 2012

DE JALE

           Nu stiu cat o sa mai dureze pana cand organele competente si aici ma refer strict la organul statului care e platit ca noi sa nu m-ai dormim cu furcile si topoarele incasa ca la1907.Nu pot sa-mi dau seama cat a putut sa reduca BOC din efectivele politienesti ca sa lase o ditamai comuna cu un singur politist de drept ca ceilalti trei pazesc primaria ca sa nu zic altceva iar hotii dau iama pe la casele mosnegilor si ii lasa cu curul gol acum pe timpul asta secetos.
           Nu stiu exact pe ce canal Tv. am vazut niste cetateni nervosi tot din cauza acestui fenomem care s-au hotarat sa faca de paza si sa le arate ei cum se face dreptate cand se prinde hotul.Si acum realizez de ce pe timpuri hotul era purtat cu pene pe el pentru a da de stire ca a fost prins,pe cand acum vine organul te pune sa dai o declaratie daca nu cumva l-ai vazut cine era,iar daca il sti sa-l iei frumos de manuta si sa-l duci la post ca sa aiba cui sa dea drumul seful.
          Sa fiu al dracului daca nu traim intr-o tara de tot cacatul,este tara unde hotul nu are lege,politicieni fac legile ca sa traiasca ei,iar oamenii de rand trebuie sa fie si muncitori si paznici si doctori si mai stiu eu ce dracu.
          Semneaza,
                  Raileanu Vasile in locul pagubitului mos UNGUREANU

sâmbătă, 11 august 2012

PRIMARIA COMUNEI LIPOVA

             Tastezi pe google ,,PRIMARIA COMUNEI LIPOVA,, si iti apare o poza cu primaria,ceva obiective turistice,niste capete de pod,ceva scoli renovate de edil in mandatele trecute,iar in rest nimic,sunt aceleasi poze cu alesii din mandatul expirat deoarece astia din actualul mandat cica nu sunt fotogenici.Altceva nimic,pe la buget apare ceva de prin 2011,organigrama de functionare e cheala dar cica se spala cu sampon de neam,iar declaratiile de avere si interese pauza sprit tata,ca ce trebuie sa stie prostimea cat e de gros portofelul la alesi sa vina din greseala hotii si sa-i jefuiasca stiind cam ce au,nu,ei nu declara deoarece nu are cine sa actualizeze site-ul ca bunavointa este nu-i asa.
             Dar asa cum comenta la adresa mea ANA MARIA ca am ceva cu dreptul la concediu o sa astept sa treaca si luna lui august si lunile de campanie agricola si o sa vina iarna cand toata lumea o sa se inghesuie la caldurica si atunci se va trezi cineva care dupa ce-si inchide contul de facebook o sa deschida site-ul comunei si o inceapa sa-l actualizeze cate un pic in fiecare zi ca doar mandatul e lung ca si mantaua lui Berila.
             Semneaza,
                             Declaratul din averea statului degeaba

joi, 9 august 2012

UNUL CARE A VOTAT ,,DA,, LA REFERENDUM

          La o discutie amicala in aceasta seara a venit vorba despre cum am votat si uite asa unul dintre noi,cei drept pensionar de vreo cinci ani a recunoscut ca a votat DA ,jos Basescu deoarece persoana mentionata i-a umblat nitel la pensie si cica i-ar fi diminuato.Drept sa va spun eu am inceput sa rad deoarece pensia tipului e diminuata total de nevasta-sa  de cativa ani buni,mai bine zis de cand a iesit la pensie tipul nu a vazut decat cuponul ca pensia i-o salta nevasta-sa luna de luna de pe card.
          Asa ca uite ce va propun eu dragi cititori,sa o punem de un referendum sa o demitem pe nevasta-sa din functie deoarece i-a diminuat toata pensia.Ce spuneti va bagati sa ajutam un biet pensionar oropsit mai tare de nevasta decat de Basescu.
         Semneaza,
                    Un preten.

miercuri, 8 august 2012

PARODIE

                             Somnorosul Cacarau...

                 Somnorosul Cacarau
                 Pe la Cotroceni se aduna,
                 Se ascunde de engleza-
                               Noapte buna!
                                                            
                 Doar engleza sa suspina
                 Pe cand Cacarau le toarce,
                 Dorm ministri in gradina-
                              Dorm in pace!
                                                        
                Trece Ponta el agale
                Pe la Felix sa se culce,
                Fie-ti antenistii aproape-
                              Somnul dulce!
                      
                Peste-a noptii referendum
                Se ridica mandru Basi,
                Sa le-o traga-n armonie-
                              Noapte buna!
                              
           2012,august










CINE NE ADUCE PLOAIA

           Nu o sa dau nume dar ceea ce o sa va povestesc este real.Aseara la locul meu de munca stateam de vorba cu un cetatean din sat si ma chinuiam sa-i explic care e treaba cu frontul atmosferic care a adus aceasta seceta pe meleagurile noastre,cand intra doua femei si ce sa vezi in loc sa comande ce au de cumparat se baga-n seama ca curcile pe oua si incep amandoua de-odata sa-mi explice ele care e treaba cu seceta.
           Ce sti tu Lica asta e lasata de la Dumnezeu pentru ca e lumea rea,tu nu vezi cum se cearta chioru cu baietul ala tanar,din cauza asta Dumnezeu nu da ploaie ca e chioru rau si nu lasa si pe altii sa conduca tara,de l-ar lua dracu de chior.
           Va spun drept am tacut,nu am contrazis-o si m-am facut ca am ceva de treaba numai sa nu provoc o isterie daca le spun ca nu au dreptate.
           Acu sunt sigur ca femeile din satul meu au votat DA nu sa-l dea jos pe Basescu ci ca sa stea calare pe nori ala tanaru care aduce ploaia.
           Semneaza,
                           Omul care aduce ploaia.

marți, 7 august 2012

BLATISTUL

                    Pentru ca politica din Romania in ultima perioada este ca si fotbalul din liga lui Mitica unul din secunzii echipei USL,reporter  la Antena 3 a iesit la rampa dimineata in direct,anuntand schimbarile din echipa lui Ponta la pauza meciului cu Basi tipand in gura mare, v-am spus eu voua ca ministrul Rus e blatist,mi-am dat seama de cand a spus numarul corect de votanti din Romania ca el tine cu ursu, nu vedeti de asta nu putem inscrie si Basi ne conduce la pauza.
                    Ce nu intelege acel domn de la Antena 3 e ca in politica romaneasca sunt si politicieni cat de cat onesti.Eu unu il respect pe domnul Rus de hotararea sa cum il respect si pe primarul de Baia Mare pentru corectitudinea voturilor din orasul dumnealui si ii voi respecta pe toti politicieni care vor sa tina cu tara si nu cu hotii.
                  Semneaza,
                                 Blatul de tort

luni, 6 august 2012

CAND TE JOCI CU FOCUL TE ARZI

              Si era si timpul domnule Ponta,tinand cont de temperaturile care sunt afara.Tara arde,baba se cheaptana pe litoral,iar elicopterele MAI nu decoleaza deoarece nu m-ai au ministru de interne.Amu domnule Ponta dale dracului de liste ca oricum nu se rezolva in favoarea dumneavoastra mai ales cand unul din primarii USL din partea PNL de la Baia Mare a zis aseara pe B.1 ca nu prea e corect ce spuneti voi Paduchel si Puricel cu listele de la referendum si asta spunea el in stiinta de cauza deoarece are in familie membru in strainatate cu drept de vot.Mai bine numiti dracului un ministru de interne rapid sa i-a niste masuri urgente in Bucegi nu de alta dar la cat sunteti de opariti la cur din cauza referendumului va aprindeti foarte repede iar din cauza secetei nici tuspicurile nu urineaza cum trebuie pentru a va stinge.
             Semneaza
                             Hidrantul secat.

sâmbătă, 4 august 2012

CE NU STIE PONTA

           Din cate stiu eu cu toate ca nu prea merg pe afara sa muncesc in luna lui August vin acasa cam 70% din romanasii care muncesc pe-afara,deci mie mi se pare ca domnul Basescu cam are nitica dreptate in privinta alegerilor.
           Domnule Ponta daca vrei sa-ti iasa si referendumul si minirecensamantul nu ai decat o singura sansa si aceea este de a inchide granitele nu ca sa ne opresti pe noi Basisti sa plecam ci sa nu le dai voie la romanii care muncesc in strainatate sa intre deoarece ei sunt pe liste si traiesc.
           Semneaza
                          LISTA LUI PONTA

REFERENDUM IN CURTEA SCOLII

          Acest referendum imi aduce aminte de copilarie pe timpul plumbuitului cand jucam fotbal in curtea scolii noi cei mari,dar trebuia sa bagam intr-una dintre echipe un tanc caruia sa-i facem toate mofturile,el isi alegea echipa,el dicta fault chiar daca nu era si multe altele doar pentru ca el sa nu se supere si sa plece acasa cu mingea.Si uite asa si cu asta micu dar cel mai mare de la guvern care face un referendum dupa toate ifosele sale si cand vede ca a pierdut tot el sare de cur in sus ca vezi doamne in Romania nu sunt atatia alegatori.
          Dar ce nu stie domnul prim ministru este ca noi cei mari care jucam cu ala micu dupa ce ne plictiseam de jucat fotbal ii impingeam niste spituri in cur de se ducea cu viteza luminii la masa plangand.Acu nu vreau sa fiu magar dar daca si dupa minirecensamantul propus de tine esti tot in echipa perdanta poti sa fi sigur ca te alegi cu niste spituri in cur de o sa ajungi pe Marte acolo unde se lauda unu de la Antena ca se duce numai sa nu m-ai auda de BASISTI.
          Semneaza:
                          Spitul in cur.

vineri, 3 august 2012

O JUCARIE PREA GREU DE CONSTRUIT PENTRU VARSTA LUI

        De cand ma stiu si in special de cand cumpar jucarii pentru fiul meu ma uit pe cutie sau la fluturasul pentru instructiuni sa vad pentru ce varsta e recomandata jucaria.Asta deoarece sa nu care cumva sa fac greseala sa-i cumpar o jucarie pe care sa o faca prea repede sau una pentru o varsta mai mare si el sa nu poata sa o construiasca singur si atunci sa apeleze la ajutorul unuia mai mare.Ei cam asa e si cu domnul Ponta a primit o jucarie[functia de prim ministru] care nu este pentru varsta lui ci pentru unul care are ceva minte de adult.Acum nu zic ca domnul Ponta nu e destept pentru varsta lui,mai ales ca are si un doctorat in penale[vezi traducerea jargonului] dar nu are destaptaciunea pentru functia de prim ministru,drept pentru care e sprijinit de parinti[ILIESCU SI VOICULESCU]ca sa poata manevra jucaria.
       Semneaza:
                       Spargatorul de nuci[jucarie pentru adulti]

joi, 2 august 2012

DA BA,SUNT BASIST

         Uite asa de-al dracului m-am hotarat sa scriu ca am fost Basist la referendum cum eram PDL-ist la locale cand un puta fripta in toi de noapte mi-a lipit un autocolant pe poarta pe care scria EI SUNT PDL-isti.Acum eu nu stiu de ce va doare pe voi in anus de penisul meu,pentru ca nu ramane Paduchel si Puricel la carma vaporului,sau pentru ca nu va place de moaca mea.Hai sictir la toti care ma credeti Basist.
         Semneaza.
                        Penisul lui Basi in stiti voi ce.

miercuri, 1 august 2012

TRIUNGHIUL BERMUDELOR S-A MUTAT IN ROMANIA

         Numai asa se poate explica disparitia a 2.000.000.de romani de la alegerile locale si pana la referendumul pentru demiterea lui Basescu.Este bine cunoscut faptul ca ministrul de interne inainte de referendum intr-o conferinta de presa a spus cu gurita sa de USL-ist ca pe listele permanente se regasesc18.308.612,iar dupa sa vina pe post avocatul ciocanului meu care nici nu s-a recenzat si sa spuna ca stati asa ca la recensamant au iesit la numaratoare doar 16.000.000,este ca si cum a spus Nastase sa mergem sa-i numaram ouale.Domnilor din USLsi in special cei ce ati facut dreptul cu Nastase va rog frumos sa va luati hartoagele si sa le confruntati cu listele de la alegerile locale sau atunci v-a convenit?
        Aaaaaa,va vand un pont bunica mea a murit cu o saptamana inainte de referendum,dar oricum nu vota ca sa vina la putere PADUCHEL SI PURICEL.
        Semneaza,
                        BUNICA PE NASALIE.