Postări populare

duminică, 12 august 2012

DE JALE

           Nu stiu cat o sa mai dureze pana cand organele competente si aici ma refer strict la organul statului care e platit ca noi sa nu m-ai dormim cu furcile si topoarele incasa ca la1907.Nu pot sa-mi dau seama cat a putut sa reduca BOC din efectivele politienesti ca sa lase o ditamai comuna cu un singur politist de drept ca ceilalti trei pazesc primaria ca sa nu zic altceva iar hotii dau iama pe la casele mosnegilor si ii lasa cu curul gol acum pe timpul asta secetos.
           Nu stiu exact pe ce canal Tv. am vazut niste cetateni nervosi tot din cauza acestui fenomem care s-au hotarat sa faca de paza si sa le arate ei cum se face dreptate cand se prinde hotul.Si acum realizez de ce pe timpuri hotul era purtat cu pene pe el pentru a da de stire ca a fost prins,pe cand acum vine organul te pune sa dai o declaratie daca nu cumva l-ai vazut cine era,iar daca il sti sa-l iei frumos de manuta si sa-l duci la post ca sa aiba cui sa dea drumul seful.
          Sa fiu al dracului daca nu traim intr-o tara de tot cacatul,este tara unde hotul nu are lege,politicieni fac legile ca sa traiasca ei,iar oamenii de rand trebuie sa fie si muncitori si paznici si doctori si mai stiu eu ce dracu.
          Semneaza,
                  Raileanu Vasile in locul pagubitului mos UNGUREANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu